tulik23

Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 54 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: RemoteApp publishing from 2012 to 7 #286315

    Re: RemoteApp publishing from 2012 to 7

    Hi

    did it but still i am gettng the error

    i have attached it

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: RemoteApp publishing from 2012 to 7 #286314

    Re: RemoteApp publishing from 2012 to 7

    Hi

    thanks , as for the remoteapp setting i found it (on 2012 its different)
    but the cert issue i have created some selfsignd and added them

    but still from the client when i try to add the server i am getting this massege

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: task sched network batch file #286313

    Re: task sched network batch file

    thanks

    now i fount this on the log

    “Task Scheduler Service”
    Started at 19/08/2013 10:45:22
    “WWWSSS.job” (ws.exe)
    Started 19/08/2013 10:45:58
    “User_Feed_Synchronization-{4B484568-5A3A-43B1-BE74-E38007922780}.job” (msfeedssync.exe) 19/08/2013 10:48:00 ** ERROR **
    The attempt to retrieve account information for the specified task failed; therefore, the task did not run. Either an error occurred, or no account information existed for the task.
    The specific error is:
    0x8004130f: No account information could be found in the Task Scheduler security database for the task indicated.
    [ ***** Most recent entry is above this line ***** ]

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: 802.1X via login script #286312

    Re: 802.1X via login script

    Hi

    i even tried to enforce the policy but without anyluck

    did you see the photo i have attached ?

    thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: build second server as cluster #286311

    Re: build second server as cluster

    none ,

    i have one physical server that is working as print server , i would like to add another server to act as cluster , from one server as print server
    i need to have two servers in cluster mode to act as print servers

    thanks

    TK

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: AD search logon Name #286310

    Re: AD search logon Name

    Hi
    we ahve only two DC , its not replication issue
    i can find the users only if i type the full number for example
    [email protected]
    if ill type only few numbers i will not find it , only if ill type [email protected] then i will find it

    ???

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Printers report ?? #286309

    Re: Printers report ??

    it should bring me also the ip of the printer , right ?

    the number are keyboard problem :(

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Printers report ?? #286308

    Re: Printers report ??

    11112131313132

    the script worked 50%

    only printer name no ip

    error on line
    75
    char 1

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Printers report ?? #286307

    Re: Printers report ??

    Hi

    this wasnt from critisize :)
    just wandering

    my OS is server 2003

    10x

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Printers report ?? #286306

    Re: Printers report ??

    Hi

    is it so hard to find ?

    i thought its much easier :(

    thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: System Check from Microsoft #286305

    Re: System Check from Microsoft

    Sorry guys
    none of them

    it gave me an html log with all my ActiveDirectory details ,DNS

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: System Check from Microsoft #286304

    Re: System Check from Microsoft

    Hi

    sorry , not this one ?

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Exchange 2007 send to permissions #286303

    Re: Exchange 2007 send to permissions

    10x its working

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Exchange 2007 send to permissions #286302

    Re: Exchange 2007 send to permissions

    Hi

    thanks for the quick replay

    so just to be on the safe side

    i have a DL called “AllUsers” , that now everyone can send to it
    i have created another DL “SendToAll” and entered there only the users that can send to the “AllUsers” DL
    change what you wrote me , and this group will be the only one that can send to the “Allusers” DL ?

    thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: A user is getting locked all the time #286301

    Re: A user is getting locked all the time

    Hi

    thanks all

    the problems was his E71 phone , with NOKIA EXCHANGE :)

    thx:-D

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: A user is getting locked all the time #286300

    Re: A user is getting locked all the time

    HI

    Thanks

    i turned his main computer off and told mhim to logon to another computer
    same problem

    BUT YOU wrote somthing good , last week he bought NOKIA E71 and he had problems connecting to the exchange ……….
    this could be it

    i will cheklc it today (very nice tought)

    10x

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Remote Assitance #286299

    Re: Remote Assitance

    Found the solution

    the RemoteDesktop helper server was disabled

    Thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: terminal server 2003 , user profie problems #286298

    Re: terminal server 2003 , user profie problems

    Hi Yuval

    the GPO that are denied are usless , they should be deny

    what else i can check ?

    thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: terminal server 2003 , user profie problems #286297

    Re: terminal server 2003 , user profie problems

    Hi

    this is the gpresult

    Microsoft (R) Windows (R) Operating System Group Policy Result tool v2.0
    Copyright (C) Microsoft Corp. 1981-2001
    Created On 01/04/2010 at 10:01:18

    RSOP data for ******administrator on SRV-TERMINAL03 : Logging Mode


    OS Type: Microsoft(R) Windows(R) Server 2003 Enterprise
    Edition
    OS Configuration: Member Server
    OS Version: 5.2.3790
    Terminal Server Mode: Application Server
    Site Name: ******
    Roaming Profile:
    Local Profile: C:Documents and Settingsadministrator.******.
    Connected over a slow link?: No

    COMPUTER SETTINGS


    CN=SRV-TERMINAL03,OU=SERVERS,DC=******,DC=XXX,DC=XX,DC=XXXX
    Last time Group Policy was applied: 01/04/2010 at 09:27:19
    Group Policy was applied from: SRV-DC.******.XXXX.XXX.XXXil
    Group Policy slow link threshold: 500 kbps
    Domain Name: ******
    Domain Type: Windows 2000
    Applied Group Policy Objects


    All ****** Servers Policy
    Default Domain Policy
    Local Group Policy
    The following GPOs were not applied because they were filtered out


    XXXX_Deploy
    Filtering: Denied (WMI Filter)
    WMI Filter: Is XP
    ****** Domain Policy
    Filtering: Disabled (Link)
    The computer is a part of the following security groups


    BUILTINAdministrators
    Everyone
    BUILTINUsers
    NT AUTHORITYNETWORK
    NT AUTHORITYAuthenticated Users
    This Organization
    SRV-TERMINAL03$
    Domain Computers

    USER SETTINGS


    CN=Administrator,CN=Users,DC=******,DC=XXX,DC=XXX,DC=iXXXl
    Last time Group Policy was applied: 01/04/2010 at 10:00:11
    Group Policy was applied from: SRV-DC.******.XXXX.XXXX
    Group Policy slow link threshold: 500 kbps
    Domain Name: ******
    Domain Type: Windows 2000
    Applied Group Policy Objects


    Default Domain Policy
    The following GPOs were not applied because they were filtered out


    XXXcToN
    Filtering: Denied (Security)
    XXXX_Deploy
    Filtering: Disabled (GPO)
    Map Q to XXXX
    Filtering: Denied (Security)
    Local Group Policy
    Filtering: Not Applied (Empty)
    The user is a part of the following security groups


    Domain Users
    Everyone
    Debugger Users
    Offer Remote Assistance Helpers
    Remote Desktop Users
    BUILTINUsers
    BUILTINAdministrators
    REMOTE INTERACTIVE LOGON
    NT AUTHORITYINTERACTIVE
    NT AUTHORITYAuthenticated Users
    This Organization
    LOCAL
    RemoteAdmin
    Group Policy Creator Owners
    Domain Admins
    Schema Admins
    Exchange Public Folder Administrators
    Exchange View-Only Administrators
    Exchange Organization Administrators
    Enterprise Admins
    Exchange Recipient Administrators
    DL_ExTerminalUsers
    Denied RODC Password Replication Group
    Offer Remote Assistance Helpers
    CoSign Admins
    C:Documents and Settingsadministrator.******.000>

    as for the error on the event in order

    1. Event id 522
    Logon attempt using explicit credentials:
    Logged on user:
    User Name: SRV-TERMINAL03$
    Domain: XXXX
    Logon ID: (0x0,0x3E7)
    Logon GUID: –
    User whose credentials were used:
    Target User Name: administrator
    Target Domain: XXXXX
    Target Logon GUID: {55fc4556-2dee-0217-0911-059611b71f14}

    Target Server Name: localhost
    Target Server Info: localhost
    Caller Process ID: 10708
    Source Network Address: XXX.XX.XXX.XXX
    Source Port: 53337

    For more information, see Help and Support Center at

    Event id : 528

    Successful Logon:
    User Name: administrator
    Domain: XXXX
    Logon ID: (0x0,0x1E8760C8)
    Logon Type: 10
    Logon Process: User32
    Authentication Package: Negotiate
    Workstation Name: SRV-TERMINAL03
    Logon GUID: {55fc4556-2dee-0217-0911-059611b71f14}
    Caller User Name: SRV-TERMINAL03$
    Caller Domain: XXXX
    Caller Logon ID: (0x0,0x3E7)
    Caller Process ID: 10708
    Transited Services: –
    Source Network Address: XXX.XX.XX.XX
    Source Port: 53337

    For more information, see Help and Support Center at

    event id : 576



    Special privileges assigned to new logon:
    User Name:
    Domain:
    Logon ID: (0x0,0x1E8760C8)
    Privileges: SeSecurityPrivilege
    SeBackupPrivilege
    SeRestorePrivilege
    SeTakeOwnershipPrivilege
    SeDebugPrivilege
    SeSystemEnvironmentPrivilege
    SeLoadDriverPrivilege
    SeImpersonatePrivilege

    For more information, see Help and Support Center at

    : event id 577
    Privileged Service Called:
    Server: Security
    Service: –
    Primary User Name: administrator
    Primary Domain: XXXXX
    Primary Logon ID: (0x0,0x1E8760C8)
    Client User Name: –
    Client Domain: –
    Client Logon ID: –
    Privileges: SeTcbPrivilege
    For more information, see Help and Support Center at

    Thanks

    TK

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: unable to run validation test #286296

    Re: unable to run validation test

    remote registry service was disabled :(

    this fixed the issue

    thx

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: add to windows PATH= #286295

    Re: add to windows PATH=

    Hi

    I did ran this batch file

    “set path=%path%;s:it”

    when i run it from the command and after i run the Path command i can see what i have added . BUT when i enter System Properties , Envirunment setting the path didnt change , it only changed on the cmd i opend

    why ?

    (my users account are roaming )

    Thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: ASAP – Restore data from Partition … #286294

    Re: ASAP – Restore data from Partition …

    Thanks

    can you please send me more exmaples

    i will try ….

    PLEASE HELP !!

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Internet DNS publishing … #286293

    Re: Internet DNS publishing …

    Sorry for the dummi question

    how can it be done ?
    i will also google it

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: WSS 3.0 / Moss2007 #286292

    Re: WSS 3.0 / Moss2007

    Thanks

    i found it on

    http://weblogs.asp.net/bsimser/archive/2006/09/25/Enabling-anonymous-access-in-SharePoint-2007.aspx

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: WSS 3.0 / Moss2007 #286291

    Re: WSS 3.0 / Moss2007

    ok

    i have one site that i am runing and its ok
    now i need to build a new one that should be open to all users ! (to read)
    i went to :
    1. “Central Admin” page
    2.Create New Web Application
    Authentication provider: Negotiate (Kerberos)Check security configuration settings. NTLMAllow Anonymous: YesNo

    Use existing application pool DefaultAppPool (Network Service) JAZZ (jazzu) SharePoint – 3917 (CORPtzvikakl) SharePoint – 80 (corpadministrator)
    Missing application pool name Create new application poolApplication pool name
    Missing application pool name
    Invalid application pool name Select a security account for this application pool Predefined Network Service
    Enter an application pool account. ConfigurableUser name
    Enter an application pool user name. Password
    Enter a password.
    Then i go to :

    Create Site Collection page.

    and type the defualts

    Now how can i configure it to be open for all users to surf there ???
    or
    i need to change somthing in the IIS ? so a userpassword login screen will apper ?

    Thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: IP over Fake NAT #286290

    Re: IP over Fake NAT

    Hi

    thanks , at home i know how to do it
    but at work i will not open the FW for this :)
    i once had a software that did somthing like this ,
    my camera is on port 80

    thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Hyper V on Win2008 32-bit (was: Hyper-V) #286289

    Re: Hyper V

    SHI?!?!?!?!?!

    i installed the 32 bit version

    Hyper V works only on the 64 bit ?

    thanks

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: Hyper V on Win2008 32-bit (was: Hyper-V) #286288

    Re: Hyper V

    Hi

    i have installed the ENT version

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: P2V and CPU errors #286287

    Re: P2V and CPU errors

    Hi

    how can i get the log , if the machine is off ?
    i tried to change to 2 cpu , then the machines goes up and after somthing around 30-90 sec , there is a popup , “… at least one service faild to load …”
    and then it shutdown .
    and the only way to get it back up again is to reset the ESX !!!
    and then again it goes up and after 90 sec down :((

    Avatar
    tulik23
    Member
    in reply to: VM on/off after p2v #286286

    Re: VM on/off after p2v

    Hi

    I am using the convertor 3.3 89810

    the machine goes up one time and then turned off
    after this i cannot open the machine anymore , it says it turn on , but less then 2 sec i see the status as turned off

    thanks

    Tzvika

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 54 total)