sara

Forum Replies Created

Viewing 17 posts - 31 through 47 (of 47 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Exchange Global Address List #375747

    Re: Exchange Global Address List

    hey guys. I’m reopening this thread since I got again a issue.

    I did add a DG (distribution group), but it doesn’t shows up in the GAL on client (2003/2007). in OWA, i can see it..

    two days since I created the group, and I can’t see it. the Recipient update service (my Company) is set to always run, and the other one (entreprise) is set to always run.

    the offline address list is set to run Daily at 5am.

    Any help is appreciated.

    Thanks!

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Syncronise Time with Net Time #375746

    Re: Syncronise Time with Net Time

    WTF’ all my message didn,t shows up :confused:

    Well that was how I use net time: net time [URL=”file://\server”]\server[/URL] /set /y

    but I get an error 1314 now, and I wasn’t getting it before. I enable user to change time settings. It works now, but before, it was working without letting user change the time settings..

    I have no idea why..

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Windows 2003 DHCP Replication #375745

    Re: Windows 2003 DHCP Replication

    Hi!

    Thanks for your answer.

    I think the best choic would be to stop service but copy configuration, since computer use reservation, since we use a router wilh live user (normaly working with WMI queries, but it seems I really can’t enable this on most of the computer, so it use IP address). so I don,t want people connecting from VPN getting old IP by a computer and get restriction.

    I think I’ll make same configuration on the second server, and do it manually if there is a problem.

    By the way, replication of DHCP, instead, would need a Entreprise Edition with Cluster service?

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: 4.4.7 Delayed, Message still in queue #375744

    Re: 4.4.7 Delayed, Message still in queue

    Hi Guys.

    Sorry for delay, I have been very busy.

    So I’ve took a look at senderbase and we where at poor, so I’ve contact them to put us at Neutral, They did it and wil lcheck if we are again spammer.

    There is no more problem now :)

    Thanks guys!

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: 4.4.7 Delayed, Message still in queue #375743

    Re: 4.4.7 Delayed, Message still in queue

    I tried telnet all the DNS we get problem.

    There is 3 on 4, That says: Your access to this mail system has been rejected due to the sending MTA’s poor reputation.

    The other one does nothing, it seems to connect but no message and return to command line.

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Exchange Global Address List #375742

    Re: Exchange Global Address List

    we have about 80 users. I don,t why it did takes that long but now it is working hehe :beer:

    Thanks alot Simon!

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Exchange Global Address List #375741

    Re: Exchange Global Address List

    It did work… I have my group now in the GAL.

    Why this? the update of the GAL doesn’T finish so it restart again? I need to set it to 2 day maybe?

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Exchange Global Address List #375740

    Re: Exchange Global Address List

    Well, I tried to run it once a day, for the offline address book, I still doN,t see my new group.

    I did try to force the update, but nothing happen..

    Edit:

    I have it under all groups (in the address book), but not the GAL

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Exchange Global Address List #375739

    Re: Exchange Global Address List

    I,ve set the offline address book to run daily. Is that okay?

    what about the Recipient update service? It is set to always run, I should put it at 1 time a day?

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Batchfile that reads registry key Value #375738

    Re: Batchfile that reads registry key Value

    I clearly understand more, now. Hehe this is working perfectly.

    Thanks For help guys, This might help on other script aswell :beer:

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: HP RAID Config #375737

    Re: HP RAID Config

    BESR has an option in the restore boot CD which is: Restore Anywhere.

    what it does, it delete Drivers, and ask to at the end to enter driver (you can use a USB disk with the good driver in). I did some restore when the server was in a Domain. I had much more difficulties when it was a domain, because sometimes the DNS has problem, or you need to have a system_state backup if it’s old images.

    anyway, maybe some other people have good solutions, been a long time I didn’t work with BESR on a domain ;-)

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: New members, wanna say hi? (Archive #17) #375736

    Re: New members, wanna say hi? This is the place!

    gforceindustries;210722 wrote:
    So you’ve seen the episode I’m thinking of then with David Blaine? Super Best Friends or whatever it was called :mrgreen:

    yeah I,ve seen it.

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: New members, wanna say hi? (Archive #17) #375735

    Re: New members, wanna say hi? This is the place!

    gforceindustries;210717 wrote:
    Do you watch South Park by any chance?

    yeah, well not the new season, doesn’t have much time, but I did watch alot of seasons.

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: HP RAID Config #375734

    Re: HP RAID Config

    What you need to make sure, is that they have similar specification. why? performance…

    You can put a WD hard drive, with a Seagate Hard drive, without problem.. I prefer having same brand hard drive, but Like gforceindustries said, it’s only because sometime you can get a bad batch, and this may cause problem. but it’s a rare situation.

    what I prefer, is to have a raid 1 of 2 same brand hard drive, and doing backup on a third raid or non-raid drive, external drive, or other server.

    I use Symantec Backup Exec software, so I can put a raid driver when I restore image. I backup the entire drive, put it somewhere on a 3rd drive or somewhere else, then resotre image onto the onboard RAID 1 drive

    Instead the other solution, a very simple, but I don’t like this one, is to use Windows Dynamic disks. which you can create a RAID 1 like.

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: Batchfile that reads registry key Value #375733

    Re: Batchfile that reads registry key Value

    gforceindustries;210714 wrote:
    I think the command you need to use is reg. Run reg /? to see its usage. You’d then use for to get the appropriate data from the command’s output. Have a crack at it and let us know if you get stuck.

    Thanks. I’ll see what I can do with that. batchfile are way far in my head :D

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: New members, wanna say hi? (Archive #17) #375732

    Re: New members, wanna say hi? This is the place!

    Ossian;210709 wrote:
    Welcome, Christian
    Do you by any chance turn Water into :wine: (or even :beer:) :lol:

    Yeah sure. Just give me 10$, and close your eyes for 20 mins, I can easily :D

    @gforceindustries

    I never thought about this one :bowdown:

    Avatar
    sara
    Member
    in reply to: New members, wanna say hi? (Archive #17) #375731

    Re: New members, wanna say hi? This is the place!

    Hello! :lol:

    I’m Christian, 23yo, I’m a tech Support, with some administrative task over the IT Department, in a Business of over 100 employee.

    I have over 5 years of experience in IT. I love hardware, but I like network, everything about Windows Server =)

Viewing 17 posts - 31 through 47 (of 47 total)