karabax

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    karabax
    Member
    in reply to: RRAS connections on different subnets #377671

    Re: RRAS connections on different subnets

    The additional IP did not help.

    Edit: Let me rephrase that. The additional IP did exactly what I needed. I can now RDP into a .225 system with a .224 RRAS address.

    Thanks for the input Joe.

    Avatar
    karabax
    Member
    in reply to: RRAS connections on different subnets #377670

    Re: RRAS connections on different subnets

    I was just thinking, so watch out!

    If I were to add an additional IP address to this server say, 10.34.224.10, then that may very well take care of the issue since it will now talk to both subnets.

    The tracert did indeed die at the VPN server address.

    Right, and what I need too know is if it’s possible to create a static route within RRAS to bridge these subnets, so incoming .224 connections are given .225.1 or .225.10 as their gateway.

    Avatar
    karabax
    Member
    in reply to: RRAS connections on different subnets #377669

    Re: RRAS connections on different subnets

    I am not using the default gateway option on the clients, or rather I’d hope I don’t have to.

    Both subnets have the standard 255.255.255.0.

    I did run the tracert from a test system. The first hop timed out and the second went right to the RRAS server.

    Here is the ipconfig information.

    IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.34.224.2
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
    Default Gateway . . . . . . . . . :
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 10.34.225.10

    The gateway is the key here, and it needs to be 10.34.225.1 I suppose.

    Avatar
    karabax
    Member
    in reply to: RRAS connections on different subnets #377668

    Re: RRAS connections on different subnets

    That has been done, sir.

    Avatar
    karabax
    Member

    Re: 2008 dcpromo into existing 2003 domain – continued adprep warning

    That was indeed, my issue. Found the correct version and everything is operational.

    Thanks again!

    Avatar
    karabax
    Member

    Re: 2008 dcpromo into existing 2003 domain – continued adprep warning

    Ossian I believe you have this sorted out with the adprep mismatch. I’ll try again with a verified R2 version and post back. Thanks a ton!

    Avatar
    karabax
    Member
    in reply to: users disappear from global group #235316

    I would also check a replication log and see if you can find anything there.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)