g3misa

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    g3misa
    Member
    in reply to: New members, wanna say hi? (Archive #17) #378163

    Re: New members, wanna say hi? This is the place!

    Hi all, it’s a pleasure to be here.

    See you soon.

    Avatar
    g3misa
    Member
    in reply to: Help! Public Folder cannot mount in System Manager! #247909

    Re: Help! Public Folder cannot mount in System Manager!

    Here’s the link:

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;823017

    Avatar
    g3misa
    Member
    in reply to: Help! Public Folder cannot mount in System Manager! #247908

    Re: Help! Public Folder cannot mount in System Manager!

    I think the 1st problem is solved! This document really helped: http://www.it-faq.pl/mskb/300/444.HTM

    It teaches you how to use the DSACLS command to give permission to the group or user that you’ve previously denied.

    My public folder store is now mounted. Now for the 2nd problem, I can see that I have Full Control access. But why can’t I create a Public Folder in System Manager or even in Outlook 2003? In Outlook, it says I do not have sufficient permissions. In System Manager, when you right-click Public Folder, the “New Public Folder” menu option has disappeared. :(

    Avatar
    g3misa
    Member

    Re: NDR 5.1.3 when sending mail from another Exchange server in domain

    Hi, thanks for replying. the DCs are working fine according to DCDIAG. All tests passed. This is how I added the new Exchange Server:

    1. I did adprep/forestprep and adprep/domainprep on the existing Windows 2000 AD.
    2. I created a new DC called DC2 on a Win 2003 server using DCPROMO. Now I have 2 DCs. One on Win2k and one on Windows 2003.
    3. I moved all FSMO roles to the DC2 and made it a GC. Now I have 2 GCs.
    4. I installed Exchange 2003 called MAIL2 on a new Win 2003 server.
    5. I moved several mailboxes to the MAIL2 using ADUC.
    6. In System Manager – Recipient Update Service, I added another service with MAIL2 as server and DC2 as DC. So i now have 2 RUS. The other with MAIL01 as server and DC1 as DC.
    7. In System Public Folders, I have set replication in folders for both mail servers.

    I can successfully send email from MAIL1 to MAIL2 but not from MAIL2 to MAIL1. I get that 5.1.3 error. Yes I have tried to rebuild the RUS. Thanks.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)