SharePoint 3 in Virtual Gets Posted Error IDs

Home Forums Other Misc SharePoint 3 in Virtual Gets Posted Error IDs

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by  Anonymous 9 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • mellvin
    Member
    #146485

    Hi all,

    I have a sharepoint 3.0 server which is a virtual machine. Unfortunately it had direct internet access and on dec 2 ’09 , some hotfixes got patched and the server rebooted.The server is up but when i login to the server 3.0 central administration,unexpected error occurs saying
    HC not found. (MS.SEARCH.ADMIN.manifest , 1033)

    When i see the event log ,I can see 2 errors repeating ie 6398 and 3760.

    Can anyone help me??

    cheers,
    Mellvin.


    teiger
    Member
    #230381

    Re: Event ID error message 10016

    Mellvin

    What you are doing here is known as Hijacking a thread. This is not allowed – start a new thread.
    But before you do, read the post “Before you Post” at the start of the forum, lest you run foul of the forum police (aka the moderators) again!


    Anonymous
    #368946

    Re: Event ID error message 10016

    I apologize.But i am new to this website.so i cant find how to start a new thread.while searching in this thread i found some related suggestions.so i posted in this thread.But not intentional buddy.


    biggles77
    Spectator
    #210508

    Re: SharePoint 3 in Virtual Gets Posted Error IDs

    Moved from SBS 2008 Forum until we can figure out where to put it.

    Posting messages. http://forums.petri.com/faq.php?faq=vb3_board_faq#faq_vb3_reading_posting

    Please read both of the following. This will allow you to post your problem and get more possible answer and/or solutions to your question(s).

    Forum Rules – http://forums.petri.com/announcement.php?f=19

    How to ask a question – http://support.microsoft.com/?kbid=555375

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.