OWA unable to connect to //servername/exchange

Home Forums Messaging Software Exchange 2000 / 2003 OWA unable to connect to //servername/exchange

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar danzmanz 10 years, 1 month ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    danzmanz
    Member
    #144576

    hello,

    I am unable to get OWA running. I have followed the instructions on this site “fix corrupt OWA” and recreated the virtual directories in IIS to no avail.

    when i attempt to browse //servername/exchange it comes up with the page could not be found.

    I am running exchange server 2003.

    any assistance would be appreciated.

    Dan.

    tehcamel
    tehcamel
    Moderator
    #354992

    Re: OWA unable to connect to //servername/exchange

    when you say //servername/exchange do you mean you are doing
    [URL]http://servername/exchange[/URL] ?

    have you tried both [URL]http://servername/exchange[/URL] and [URL]https://servername/exchange[/URL] ?

    Are you trying to browse locally or remotely ?

    Avatar
    danzmanz
    Member
    #366951

    Re: OWA unable to connect to //servername/exchange

    yes i included the http. i have not set up ssl so i didnt bother putting the s in.

    i am trying to browse locally first before i attempt remotely..

    i stumbled upon an article stating that i must set the exchange server to backend and enable rpc over http. will attempt it and let you know although i must reboot and wait after hours to do it :-|

    tehcamel
    tehcamel
    Moderator
    #354996

    Re: OWA unable to connect to //servername/exchange

    Have you made the registry setting changes for RPC ? You need to tell it which ports to point to.

    I know you need to wait till afterhours, but I found the KB articles here an EXCELLENT resource on how to setup RPC/HTTP

    Avatar
    Dks
    Member
    #362781

    Re: OWA unable to connect to //servername/exchange

    What happens when yoy try to browse [URL]http://loalcahost[/URL] or [URL]https://servername[/URL] ?

    Do you have FE-BE scenario?

    Whats the authentication method on exchange and exhweb virtual directory in IIS?

    Do you have any Host Header in IIS?

    What do you see in IIS Logs after reproducing the issue?
    ________
    Medical Marijuana

    Avatar
    danzmanz
    Member
    #366952

    Re: OWA unable to connect to //servername/exchange

    thanks for the tips guys…

    i got it working now after enabling rpc over http and setting it to backend.

    the only issue remains is i have to put in the public IP address rather than the domain name. i think i have to take this up with our domain host.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.