management point issue

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar sactsoul 13 years, 4 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    subeer
    Member
    #114496

    i am having problems with assigning a management point for my sms site (sms v4).

    In the Sms console when i go to SITE MANAGEMENT -> SITE SETTINGS -> COMPONENT CONFIGURATION -> MANAGEMENT POINT ->

    MANAGEMENT PROPERTIES, the Management point drop down list box is empty with no server name.

    I want to make the machine which has the sms site server running as the sms management point as well.

    Could anyone please help me with this?

    thanks

    subi

    Avatar
    yanivfel
    Member
    #221454

    Re: management point issue

    Hi,

    you should go to Site Systems and click your server and choose properties.
    there go to the Management Point Tab and mark the “use this site system as management point” checkbox. this should fix you up and you will see that site system availble under SITE MANAGEMENT -> SITE SETTINGS -> COMPONENT CONFIGURATION -> MANAGEMENT POINT -> MANAGEMENT PROPERTIES.

    let me know if everything works… :-)

    Avatar
    sactsoul
    Member
    #283258

    Re: management point issue

    +1 from me , Yani you rock !!! that should be the exact workout and I am sure subeer has got it corrected by now.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.