Information store/mailbox reconnect problem

Home Forums Server Operating Systems SBS 2000 / 2003 / 2008 / 2011 Information store/mailbox reconnect problem

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar Yanchri 9 years, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    Yanchri
    Member
    #145864

    Hi,
    I’m having an interesting issue. Our server crashed a while ago, and we managed to recover the previous information store.

    I have a 50gb information store, that i want to mount. I can successfully mount it, however when i try to reconnect a mailbox it doesn’t pick up the user in active directory, or even any of the users. Rather it only picks up by the looks of it, local users on the server. It’s as if the old information store does not detect the current active directory on the sbs 2003 server.

    How can i rectify this problem by reconnecting to the current active directory users, since users want access to their old mails.

    thanks for any assistance
    Yanchri

    Avatar
    teiger
    Member
    #230324

    Re: Information store/mailbox reconnect problem

    You run the Mailbox Cleanup Agent – you should then see a Red X on all the mailboxes. You can then reattach them to all the AD users that DON’T have a mailbox attached to them. (You may have to delete empty mailboxes attached to existing users then run the cleanup agent again)

    Avatar
    Silver23
    Member
    #292246

    Re: Information store/mailbox reconnect problem

    What ^he^ said. Nothing happens until you hit purge or wait long enough, default is 30 day or so..

    Good luck!

    Avatar
    Yanchri
    Member
    #318288

    Re: Information store/mailbox reconnect problem

    We came right by creating a new account and using exmerge to import the mail.

    :)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.