Delay on folder transfer when importing

Home Forums Client Operating Systems Windows 2000 Pro, XP Pro Delay on folder transfer when importing

This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by Avatar prakash123 5 years, 6 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    Standard_IT
    Participant
    #163133

    Hello Everyone,

    I am having an issue when I place a folder on the network drive, and try to import the file/folder through our printing software(Command Workstation5), the File is no where to be found for at least 5 minutes.

    If I navigate via file explorer BEFORE IMPORTING – The file/folder is instantly recognized and functional. I can then import with no problem.

    If I try to import first, than file explorer has to wait the 5+ minute delay until it recognizes the files.

    This is only happening on this PC. (which is running XP 64 bit)
    We have another PC that is importing instantly (Runs XP 32bit)

    My first thought is to uninstall and reinstall Command Workstation 5. This requires downtime which I am trying to avoid.

    Please advise,
    All advice and tips are welcome and appreciated
    Thanks
    Standard

    Blood
    Blood
    Moderator
    #336364

    Re: Delay on folder transfer when importing

    Are you using the most recent version – 5.5?

    Otherwise, have you tried reinstalling?

    Avatar
    prakash123
    Member
    #388069

    Re: Delay on folder transfer when importing

    Thank you Blood for your reply,

    We have not upgraded and I have not tried to reinstall yet.

    I will attempt this over the weekend and post my results.

    Thank you,
    Standard

    Blood
    Blood
    Moderator
    #336365

    Re: Delay on folder transfer when importing

    Have you also tried posting on EFI’s forums?

    http://fieryforums.efi.com/index.php

    Avatar
    prakash123
    Member
    #388070

    Re: Delay on folder transfer when importing

    Hi guys,

    Just wanted to post my fix.

    I simply upgraded my Command Workstation 5.4 to 5.5.

    It has been a week now and all of the issues seem to have gone away and I am unable to recreate the problem.

    Thanks for the Info guys,

    Standard

    Blood
    Blood
    Moderator
    #336373

    Re: Delay on folder transfer when importing

    Thanks for posting back :)

    Avatar
    Ossian
    Moderator
    #189321

    Re: Delay on folder transfer when importing

    Thanks for the update!
    Not really relevant to AD so moving the thread to the XP forum since that is the only OS mentioned

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Register for this Petri Webinar!

Want to Make Your Backup Storage Unlimited & Ready for the Cloud? – Free Thurrott Premium Account with Webinar Registration!

Tuesday, August 27, 2019 @ 1:00 pm EDT

A Scale-Out Backup storage infrastructure is a must-have technology for your backups. In this webinar, join expert Rick Vanover for a look on what real-world problems are solved by the Scale-Out Backup Repository.

Register Now

Sponsored By