Adding Custom Attribute to AD problem

Home Forums Microsoft Networking and Management Services Active Directory Adding Custom Attribute to AD problem

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  weirdo 1 year, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • jason0923
    Participant
    #167255

    I’m trying to add an attribute to AD following the instructions in this link http://sharepointpals.com/post/How-to-Custom-Attributes-in-Active-Directory-in-Windows-Server-2012-ADDS. Where it says to go to the Go to the Attributes Tab and Click Add. I do that and the attribute I created doesn’t show in the list. I didn’t miss any steps. Does anyone know if there is a step needed not listed in these instructions?


    wullieb1
    Moderator
    #245681

    Do you have Schema Admin rights??


    weirdo
    Member
    #390580

    Yes, the MMC windows doesn’t show the options unless you do. I can create the attribute it just doesn’t show in the list to add it to the Class


    wullieb1
    Moderator
    #245683

    Yep just checking.

    So you created the attribute then went into the Classes option and selected the Class you want to extend, clicked on Attributes, Clicked on Add then tried to browse through the schema options for the attribute you created and its not there? Can you see the attribute when you are in the attributes window?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.