Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warning message when performing delegated control

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Warning message when performing delegated control

    Hi
    I manage an organization containing about 2000 users
    I do delegate control to OU head., And make existing mess
    My definition is performed by some permissions on the main OU
    One permissions after confirmation I get the following message:

    1. Will it make slow as it is written?
    2. If the answer to 1 is yes, how can I solve this problem?

    Comment:
    I did setup is Server 2012 server trial
    the Real environment is Sarver 2008 Standard

    Thanks.
    Attached Files

  • #2
    Re: Warning message when performing delegated control

    Ensure you backup the system state prior to the change and ideally test first of all.

    Comment


    • #3
      Re: Warning message when performing delegated control

      Originally posted by Virtual View Post
      Ensure you backup the system state prior to the change and ideally test first of all.
      Backup there.
      I ask about the message in the attached file .... I had brought.
      What implications might be?

      Comment


      • #4
        Re: Warning message when performing delegated control

        1. Will it make slow as it is written?

        Maybe

        2. If the answer to 1 is yes, how can I solve this problem?

        Don't do it


        You have two choices: do it OR don't do it

        If you do it then you have to be prepared for it to take a little while. When it's done things will be back to normal. This isn't something that's going to cause a problem. What is it that you're worried about, exactly?

        Comment


        • #5
          Re: Warning message when performing delegated control

          Ok

          I have to report.
          I approved the action requested.
          Suddenly all of the GPO on the same OU did not work at all.
          I moved a one computer and one user to another new OU.

          And of course I've LINK GPO to the new OU and still did not work nothing!!!

          So I canceled all permissions on the main OU
          After gpupdate / force everything back to work.
          Question.
          How can this be?
          Reminder
          I carried out the permissions on the main OU are:
          I built four groups each group gave proper authorization.
          Example:
          To HelpDesk - permissions to create users and add their groups but not delete Users, etc.

          To tech - permissions on the computer to install driver ...

          And 2 more are also limited privileges

          Comment

          Working...
          X