Announcement

Collapse
No announcement yet.

TS roaming profile not working correctly

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TS roaming profile not working correctly

    We have about 300 users that connect to 7 2008 terminal servers in a dns round robin + session broker config. All ts are configured for roaming profiles via gpo. For some reason, there is just one user that is always given a Temp roaming profile and not the one configured through his AD account. He has full permission on the folder where the profile is stored. No obvious errors or warnings in eventvwr. Thoughts?

  • #2
    Re: TS roaming profile not working correctly

    Simplest solution might be to delete the user account and create a new one
    Tom Jones
    MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
    PhD, MSc, FIAP, MIITT
    IT Trainer / Consultant
    Ossian Ltd
    Scotland

    ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

    Comment


    • #3
      Re: TS roaming profile not working correctly

      Originally posted by Ossian View Post
      Simplest solution might be to delete the user account and create a new one
      Yeah, tried that and it didnt work. Ive recently found out that there are about 5 other employees like this. No relation AD-wise.

      Comment


      • #4
        Re: TS roaming profile not working correctly

        Do you manually create the profile directory or do you let Windows create it? Also, what are the share and ntfs permissions on the profile directory root folder? Have a look at the best practice recommendation from Microsoft regarding permissions:

        http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb490855.aspx

        Look at the section titled: Security Considerations when Configuring Roaming User Profiles

        Comment

        Working...
        X