Announcement

Collapse
No announcement yet.

GPO is not working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GPO is not working

    Hi,

    "Windows cannot query for the list of Group Policy objects. A message that describes the reason for this was previously logged by the policy engine."" error is frequently logged in the event viwer and the GPO is not applied as expected.. event ID 1030. Operating system is windows XP sp3.

    regards
    Sunil

  • #2
    Re: GPO is not working

    Hi sunilbhatt20,

    I had observed similar problem on one of our Domain Controller.
    Although the error messges were apprearing constantly however our systems were all running fine.

    Since those event logs were pertaining to Group Policy permission, I thoroughly checked all the Group Policies and found everythging working alright as well. Thus, I did not tamper with the permissions on the SYSVOL folder as that can cause serious problems.

    I happen to browse Mark Minisi's forum on Group Policies on the following link :

    http://www.minasi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19293

    and tried the following:

    "DFSUTIL /PurgeMupCache"

    Our problem disappeared since then.


    Cheers,

    Pankajb

    Comment


    • #3
      Re: GPO is not working

      Did you try to remove that computer from the domain and then re-add it?

      Note: Make sure you reset the account in ADUC after remove it from the domain then delete the account from ADUC.

      Comment

      Working...
      X