Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchnage 5.5 Directory Replication between 3 sites

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exchnage 5.5 Directory Replication between 3 sites

    Dear friends,
    I'm working in a compnay that moving now from Exchnage 5.5 in AD to
    Exchange 2003.
    To test the upgrade process and upgrade issues I installed a lab like
    the raal servers. Here is the "real" (working now) servers enviornment
    (and don't ask me WHY cuz I didn't install it 5 years ago )

    ................... WAN............................................... .
    ..................... ^................................................. ..
    ...................... | ................................................
    ............. ----------------------------..........................
    .............| Server A as SITE A |...........................
    .............-----------------------------............................
    ................ /.......................\.......................... ..........
    ................/........................ \.(X.400 connector over TCP/IP)
    .............../.(Site connector)... \..................................
    ............../.............................. \................................
    ............./.................................\................ ...............
    .....----------------...................---------------.................
    .....| Server B |... X.400......| Server C |.................
    .....| as SITE B |--------------| as SITE C |.................
    ..... --------------- .................-----------------..................
    .................................................. ................................
    .................................................. ................................
    Site connector between SITE A and SITE B
    X.400 connector between SITE A and SITE C
    X.400 connector between SITE B and SITE C
    Directory Replication between SITE A and B
    Directory Replication between SITE A and C

    I can see all sites, directory and GAL from any server (any site) when
    I connect to, and it's working fine in the real servers.

    Now here is my problem: I installed from fresh three EX5.5 servers in
    the lab and setup the same connectors and Directory Replication setup,
    but I can see only on SITE A (Server A) ALL sites and all recipients. In
    SITE B and C I can see only the local site and SITE A but not the
    other site. I turn on X.400 and Replication logging but no errors.

    Any ideas why I cannot see all sites from each site? SITE A should
    work as "Replicator" between SITE B and SITE C as much as I know
    I searched Microsoft KB and googling but no answer found.

    Please advise,
    Thanks.
    Miki
Working...
X