Announcement

Collapse
No announcement yet.

Event Log ID Error 1085 in XP [was: yellow sign]

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Event Log ID Error 1085 in XP [was: yellow sign]

    hi

    in 2000 domian environment
    i have an xp machine

    in the appication log i got id 1085 userenv
    when running rsop i see a yellow sign on the computer configuration
    i also see that the security templates that used by this xp are old then
    other xp and my domain environment used.


    thanks
    zavik

  • #2
    Re: yellow sign

    Zavik,
    After 54 posts you should know to use a more meaningful title!
    I see a yellow sign in the street each day -- it says "No Parking" Does that help your problem?

    Reported to admins/mods for title change!
    Tom Jones
    MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
    PhD, MSc, FIAP, MIITT
    IT Trainer / Consultant
    Ossian Ltd
    Scotland

    ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

    Comment


    • #3
      Re: yellow sign

      hi Ossian

      well u right, realy sorry for this tread.

      i just "push the button" of the submit reply

      i didnt saw here any close of a thread, for me its closed.

      sorry again

      zavik

      Comment


      • #4
        Re: yellow sign

        No -- dont close it -- you have a question you need a solution to.
        An admin will change the title sometime

        Its just that you will get a MUCH better quality of reply if your title relates to the problem!
        Tom Jones
        MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
        PhD, MSc, FIAP, MIITT
        IT Trainer / Consultant
        Ossian Ltd
        Scotland

        ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

        Comment


        • #5
          Re: yellow sign

          hi Ossian

          you know, i start the thread, not yet published,
          and mean wile searce for answers
          and the yellow part was solved by renaming the "C:\WINDOWS\security\Database" and run gpedit /force

          and in between just - push it

          i realy understand what u said and appriciate it

          thanks again
          zavik

          Comment

          Working...
          X