Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roaming profiles wont load

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Roaming profiles wont load

    Good morning.

    Came into company this morning and we can't logon.

    It says cant load roaming profiles because it doesnt have rightts?

    Anyone can help me with it?

    Lemme know what info do ya need to know

    Thank you

  • #2
    Re: Roaming profiles wont load

    Reseted server and client computers and now working?!

    What is cause is anybody knows?
    Last edited by tolt; 13th July 2010, 08:17.

    Comment


    • #3
      Re: Roaming profiles wont load

      Hello Tolt,

      Can you be more specific? Is everyone not able to logon or just not able to load the roaming profiles?

      From my own experiences when users have problems loading roaming profiles it was either due to:
      - Videocard driver of Nvidia, go back to 174.74,
      - Roaming profile size is too big, it can only sync about 1,5 GB a 2 GB

      If you want to erase some data but you don't know what then you can set the temporary internet files to for example c:\temp.

      The folder is normally located in the user profile.

      let me know what comes out.

      Neccehh

      Comment


      • #4
        Re: Roaming profiles wont load

        I checked event viewer and I see error '0x8007000d The data is invalid.'

        Anyone can help about it?

        What specific info do you need buddy?

        Everyone not able to logon And now some of them restarted pc and again doesnt work


        Lemme know how I can fix it

        Tnx

        Comment


        • #5
          Re: Roaming profiles wont load

          run a checkdisk on your disk in the server that holds the roaming profiles.

          what is your client os
          what is your server os
          what changed recently.
          what patches were installed or uninstalled
          what applications were installed or uninstalled
          what other errors are in the event logs
          what do the hardware monitoring logs say

          what have you tried apart from restarting computers?
          what happens if you rename your personal profile to something else on the server, then try logging on, then logging off, and comparing permissions
          what are the permissions on the profile folders
          Last edited by tehcamel; 13th July 2010, 12:50.
          Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

          Comment


          • #6
            Re: Roaming profiles wont load

            I putted scandisk right now hehe we think same

            Let you know .. oohoho many errors

            Comment


            • #7
              Re: Roaming profiles wont load

              After scan all works ok ?!

              Can anyone explain me why this happened?

              Thank you

              Comment


              • #8
                Re: Roaming profiles wont load

                chkdsk probably fixed the disk errors.
                Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

                Comment


                • #9
                  Re: Roaming profiles wont load

                  cool, you guys rock

                  we will wait for few hours if anything will go wrong again, so will post it.

                  one more time, thank you big time!

                  Comment


                  • #10
                    Re: Roaming profiles wont load

                    no probs champ


                    Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

                    Comment


                    • #11
                      Re: Roaming profiles wont load

                      Again same problem?

                      What logs do ya need from event viewer?

                      Comment


                      • #12
                        Re: Roaming profiles wont load

                        I runned scan hdd again and now works?!!?

                        Hmmzz maybe bad sector or something like that?
                        BTW I putted new hdds in sunday, in monday everything works like charm and yesterday problems started ...

                        Thank you

                        Comment


                        • #13
                          Re: Roaming profiles wont load

                          Originally posted by tolt View Post
                          After scan all works ok ?!

                          Can anyone explain me why this happened?

                          Thank you
                          It is possible that the part of the file that held the premissions was corrupted, if you cant get the premissions on a file, then you do not have access to it, type of logic.

                          Also, did this happen AFTER you replaced the hard drives? If so, I would look at your hard drive change practise, as you could be damaging the data. I would also be making a record of this, just incase it happens again, and you need to warrenty the drive.

                          Wofen
                          Good to be back....

                          Comment


                          • #14
                            Re: Roaming profiles wont load

                            No, we installed hard drives in sunday, did RAID1, moved Hyper-V image to new hdd's, after that configured new virtual machine runned, and everything works like charm, tried to login 10 times.

                            In monday whole day everything worked ok, but yesterday started problems

                            I dont get it ..

                            Comment


                            • #15
                              Re: Roaming profiles wont load

                              Check the logs on the RAID controller, as I can think of a few reasons that this would happen, but all of them would leave errors in the logs.

                              Also, did Chkdsk find any errors? When its finished it scan, I will give you a screen with the results of the scan, and will tell you how meny bits where Bad, and how meny it could repair. Also, you did use the switch to make it repair the bad sectors(/r)?

                              Also, just becuse I am alittle lost atm, currently, does your server boot and load the profile correctly, or are we still having the problem?

                              Wofen
                              Good to be back....

                              Comment

                              Working...
                              X