Announcement

Collapse
No announcement yet.

SSL Cert replacement breaks OMA

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SSL Cert replacement breaks OMA

    I am having an issue with a Windows 2003 SBS w/ SP1 box. It is running Exchange 2003 w/ SP2. Users here have a couple different phones iPhones, Treo’s etc. They were using OMA to access email on their devices. Their SSL cert expired on Friday and we did not catch this until it had already expired. I was able to load the new cert today. OWA works with no issues. I can access my site mail.companyname.com/oma and that allows me to login, but for some reason none of the phones will sync. Any ideas? I restarted IIS, rebooted the server. I don’t see anything in the Windows application/system event logs.
    Be easy on me, I'm here to learn

  • #2
    Re: SSL Cert replacement breaks OMA

    Well I just re-ran the Windows SBS "connect to the internet" wizard and it fixed it!
    Be easy on me, I'm here to learn

    Comment


    • #3
      Re: SSL Cert replacement breaks OMA

      Thanks for posting back. Glad to hear that you only needed to UTFW
      TIA

      Steven Teiger [SBS-MVP(2003-2009)]
      http://www.wintra.co.il/
      sigpic
      Iím honoured to have been selected for the SMB 150 list for 2013. This is the third time in succession (no logo available for 2011) that I have been honoured with this award.

      We donít stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.

      Comment

      Working...
      X