Announcement

Collapse
No announcement yet.

WSUS install fails

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • WSUS install fails

    I have a server running SBS 2003 Premium. I am trying to install WSUS with service pack 1. The installation fails when I hit the next button on the website selection screen. The error is a bunch of squares. I have attached a screenshot of the error.
    Attached Files

  • #2
    Re: WSUS install fails

    Have you had a look at this doc?
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    Regards,
    Jeremy

    Network Consultant/Engineer
    Baltimore - Washington area and beyond
    www.gma-cpa.com

    Comment


    • #3
      Re: WSUS install fails

      Moved to SBS Forum so Steven can offer words of wisdom.
      1 1 was a racehorse.
      2 2 was 1 2.
      1 1 1 1 race 1 day,
      2 2 1 1 2

      Comment


      • #4
        Re: WSUS install fails

        Originally posted by JeremyW View Post
        Yes I have and I get the same error.

        Comment


        • #5
          Re: WSUS install fails

          Originally posted by biggles77 View Post
          Moved to SBS Forum so Steven can offer words of wisdom.
          Thanks Biggles77. Is this an R2version of SBS? If so, then you know that R2 installs its own SBS version of WSUS - so it is a case of UTFW (Like RTFM only Use The Wizard). If not R2 then that is the correct document. Which language are you working in on your SBS? What language have you set the server for, for non-Unicode Programs (See Regional and Laguage Settings/Advanced)?
          TIA

          Steven Teiger [SBS-MVP(2003-2009)]
          http://www.wintra.co.il/
          sigpic
          Iím honoured to have been selected for the SMB 150 list for 2013. This is the third time in succession (no logo available for 2011) that I have been honoured with this award.

          We donít stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.

          Comment


          • #6
            Re: WSUS install fails

            this is a non R2 install. All of the language settings are set to english.

            Comment

            Working...
            X