Announcement

Collapse

Please Read: Significant Update Planned, Migrating Forum Software This Month

See more
See less

Help - Symantec Virus Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • engineersaeed
    started a topic Help - Symantec Virus Issue

    Help - Symantec Virus Issue

    Hello Dear,

    I have installed Symantec 10.1.17 Corporate edition on our server and their Client has installed on the other machines. Last few days i am very confused to how to resolve this issue even applied all methods and even through all tools but still facing same issue.

    The snapshot is attached and kindly check it and give me any proper solution to stop these.

    Regards,

    Saeed
    Attached Files

  • biggles77
    replied
    Re: Help - Symantec Virus Issue

    You should also consider upgrading to the latest version, 10.2.3.
    10.1.7 is fairly old and has some "issues" that have been fixed, oops, I mean addressed with the later version.

    Leave a comment:


  • wullieb1
    replied
    Re: Help - Symantec Virus Issue

    Thread moved to Misc forum as it is nothing to do with any server OS rather its a Symantec issue.

    Leave a comment:


  • kgantt
    replied
    Re: Help - Symantec Virus Issue

    Looks like malware, which Symantec stinks at removing, run something like malware bytes www.malwarebytes.org . on the client computer. This should remove the infected files and stop Symantec from poping up every 10 minutes.

    Also is Symantec Corp. 10 even still supported?
    Last edited by kgantt; 18th February 2010, 21:35.

    Leave a comment:


  • Ossian
    replied
    Re: Help - Symantec Virus Issue

    And install some antivirus software

    Seriously, please explain what is the problem -- the pop ups or how to deal with the malware they have found?

    Leave a comment:


  • Garen
    replied
    Re: Help - Symantec Virus Issue

    Uninstall SAV

    Leave a comment:


  • nabberuk
    replied
    Re: Help - Symantec Virus Issue

    Originally posted by engineersaeed View Post
    Hello Dear,

    I have installed Symantec 10.1.17 Corporate edition on our server and their Client has installed on the other machines. Last few days i am very confused to how to resolve this issue even applied all methods and even through all tools but still facing same issue.

    The snapshot is attached and kindly check it and give me any proper solution to stop these.

    Regards,

    Saeed
    are you looking to stop the prompts to the user?

    Leave a comment:

Working...
X