Announcement

Collapse
No announcement yet.

Networking Issue with Load Balancer

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Networking Issue with Load Balancer

    Hi,

    I have an issue with our new component inside our website. the issue seems to be a network related thing.

    My network (The relevant part):

    2 web servers windows 2003 web.
    Each have 2 Nics (Internal IP and Legit-external IP).

    Both of them are connected to a F5 Load Balancer through a VIP (Farm Address).


    Scenario
    User is viewing one of the pages, let say: http://Petri.mysite.com/articleid/1234/ - no problem here.

    On that same page I have a button called - "ClickMe" - when the user clicks on the button, the server is Addressing itself in order to collect the text from the page and redirects it to a third server.

    The issue:
    The problem is that if there is NO record inside the HOSTS file of the server which has the subdomain pointing to the server's IP (like Petri.mysite.com xxx.xxx.xxx.111- legit IP of the server), then the action get stuck because the domain Petri.mysite.com is pointing to the Load balancer VIP-Farm address.

    For obvious reasons I can not add all possible Subdomains to the server's HOSTS file.

    I am not working currently with LoopBack adapter.

    I will be happy to read any Ideas which can help.

    Thanks

  • #2
    Re: Networking Issue with Load Balancer

    and DNS doesn't work for this ?
    Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

    Comment

    Working...
    X