Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wireless connection problem after enabling ZoneAlarm [Was: ad hoc problem]

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wireless connection problem after enabling ZoneAlarm [Was: ad hoc problem]

    I set up an ad hoc network it was working fine until I turned back on ZoneAlarm Pro. Then it stopped working and now when I want set up an ad hoc network I get this:

    Any ideas?
    FB:

    "http://www.facebook.com/profile.php?id=659770093"

  • #2
    Re: ad hoc problem

    One idea might be to click on the informative link on the ZoneAlarm window?

    What version of ZA?
    Gareth Howells

    BSc (Hons), MBCS, MCP, MCDST, ICCE

    Any advice is given in good faith and without warranty.

    Please give reputation points if somebody has helped you.

    "For by now I could have stretched out my hand and struck you and your people with a plague that would have wiped you off the Earth." (Exodus 9:15) - I could kill you with my thumb.

    "Everything that lives and moves will be food for you." (Genesis 9:3) - For every animal you don't eat, I'm going to eat three.

    Comment


    • #3
      Re: ad hoc problem

      Originally posted by gforceindustries View Post
      One idea might be to click on the informative link on the ZoneAlarm window?

      What version of ZA?
      Ver 8.0.059

      Logging was/is turned off.
      Last edited by mtosev; 8th January 2009, 22:34.
      FB:

      "http://www.facebook.com/profile.php?id=659770093"

      Comment


      • #4
        Re: Wireless connection problem after enabling ZoneAlarm [Was: ad hoc problem]

        i disabled the ad hoc in cmd - "netsh wlan add filter permission=denyall networktype=adhoc" but i'm still getting ad hoc network UAC at windows start up.
        FB:

        "http://www.facebook.com/profile.php?id=659770093"

        Comment

        Working...
        X