Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failed to locate egress interface

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Failed to locate egress interface

    Hi.

    I'm trying to set up Cisco ASA 5505 Basic with 3 VLAN's.
    But when I try to connect to internet from inside lan, this error is logged:

    110002 Failed to locate egress interface for TCP from inside:192.168.1.16/53919 to 83.254.175.10/443

    At Cisco.com it says:
    110002
    Error Message %PIX|ASA-6-110002: Failed to locate egress interface for protocol from
    src interface:src IP/src port to dest IP/dest port
    Explanation .An error occurred when the security appliance tried to find the interface through which to send the packet.

    •protocol—The protocol of the packet

    •src interface—The interface from which the packet was received

    •src IP—The source IP address of the packet

    •src port—The source port number

    •dest IP—The destination IP address of the packet

    •dest port—The destination port number

    Recommended Action Copy the error message, the configuration, and any details about the events leading up to the error, and contact Cisco TAC.

    How to solve this?

    Regards Andreas

  • #2
    Re: Failed to locate egress interface

    I've deleted your double post in this forum.
    Marcel
    Technical Consultant
    Netherlands
    http://www.phetios.com
    http://blog.nessus.nl

    MCITP(EA, SA), MCSA/E 2003:Security, CCNA, SNAF, DCUCI, CCSA/E/E+ (R60), VCP4/5, NCDA, NCIE - SAN, NCIE - BR, EMCPE
    "No matter how secure, there is always the human factor."

    "Enjoy life today, tomorrow may never come."
    "If you're going through hell, keep going. ~Winston Churchill"

    Comment


    • #3
      Re: Failed to locate egress interface

      Can you post the edited config please and if possible note what you were trying to do and from where (just to add to the https request details).
      cheers
      Andy

      Please read this before you post:


      Quis custodiet ipsos custodes?

      Comment


      • #4
        Re: Failed to locate egress interface

        Hi.

        A reboot of the router in front solved the problem.

        Regards Steffen

        Comment


        • #5
          Re: Failed to locate egress interface

          Thanks for posting back.
          cheers
          Andy

          Please read this before you post:


          Quis custodiet ipsos custodes?

          Comment

          Working...
          X