Announcement

Collapse
No announcement yet.

site to site ipsec tunnel

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • site to site ipsec tunnel

    Have an issue with getting site to site coming up.. One site uses AES and the other 3des.. i have create a new transform set to accomodate that..but nothing will get the tunnel up..I am attaching the configs for both sides, basically i have 2 subnets on the OH side that need to be available from the MW side 10.15.100.x and 10.15.130.x and the MW side is 192.168.57.x. Can anyone look through for me and see if anything looks out of place?

    Thanks
    Attached Files

  • #2
    Re: site to site ipsec tunnel

    Hi,

    Can you confirm you have changed your public IPs here and can you change your domain name as well. Personally identifiable material on a public website isn't the best way to go.
    I really hope those aren't your passwords either.

    I would change the banner to explain what is classed as unauthorised too. (just personal opinion).

    Only had a quick glance but assuming these are the correct ones.

    access-list 105 remark **** Link to Micro Works ****
    access-list 105 permit ip 10.15.100.0 0.0.0.255 192.168.57.0 0.0.0.255
    access-list 105 permit ip 10.15.130.0 0.0.0.255 192.168.57.0 0.0.0.255

    access-list 106 remark *****Link to OH Rec ******
    access-list 106 permit ip 192.168.57.0 0.0.0.255 10.15.100.0 0.0.0.255

    the 10.15.130.x looks to be missing from one side?

    Do you get any error messages, anything show in the debugs?
    cheers
    Andy

    Please read this before you post:


    Quis custodiet ipsos custodes?

    Comment


    • #3
      Re: site to site ipsec tunnel

      disregard...
      -Tim

      Comment

      Working...
      X