Announcement

Collapse
No announcement yet.

Another GPO Problem Can you help?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Another GPO Problem Can you help?

    Please help.

    I am running a 2003 domain. I recently tried to apply power management settings through GPO. However it is contantly being filtered can someone help in the troubleshooting process so that I may resolve this issue?

    Your help is greatly appreciated!!

    The name of the GPO is "Power settings for Windows 7 Vinh

    The following GPOs were not applied because they were filtered out
    -------------------------------------------------------------------
    MaxTokenSize
    Filtering: Not Applied (Empty)
    Disable UAC for SCCM Install
    Filtering: Not Applied (Empty)
    US-WorkstationAdmins
    Filtering: Disabled (GPO)
    New Group Policy Object
    Filtering: Not Applied (Empty)
    US-Service Accounts Deny Interactive Logon
    Filtering: Disabled (GPO)
    Default Domain Policy
    Filtering: Not Applied (Unknown Reason)
    WSUS-US-Corporate
    Filtering: Disabled (GPO)
    AMG-Remote Assistance
    Filtering: Not Applied (Empty)
    Local Group Policy
    Filtering: Not Applied (Empty)
    Test Win7 Pat
    Filtering: Disabled (GPO)
    Power Settings for Windows XP - Vinh
    Filtering: Disabled (GPO)
    Remove AutoStart for SSO-OCS for 32Bit and 64Bit
    Filtering: Not Applied (Empty)
    US-ACT Agent Install-West
    Filtering: Disabled (GPO)
    Power Settings for Windows 7 - Vinh
    Filtering: Not Applied (Empty)
    licensing mod
    Filtering: Disabled (GPO)
    US-DNS Suffix Search List
    Filtering: Disabled (GPO)
    Power Settings - XP - No Sleep
    Filtering: Denied (WMI Filter)
    WMI Filter: Windows XP and Vista
    The user is a part of the following security groups
Working...
X