Announcement

Collapse
No announcement yet.

group policy not applied,

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • group policy not applied,

    hello,
    I have created ou and applied gpo to ou. in gpo i have configured user configuration setting for users in that ou. But , when the user logs on to domain no policy is applied to him.?

    Peace be on all of you.

  • #2
    Can be all sorts of things. Best thing to start debugging is to download the Group Policy Management Console (GPMC). It will allow you to to check what _is_ applied, and what _should_ be applied.

    Comment


    • #3
      run gpresult.exe on the client to see wich policy does it get
      Good Luck

      Shai

      MCSE 2003+Security;MCSE 2003+Messaging
      HP ASE;HP AIS;HP APS

      So, from me to all of you out there, wherever you are, remember:
      the light at the end of the tunnel may be you. Good Day!

      Comment


      • #4
        Ihed the same problem and it was

        dns problem

        Comment


        • #5
          You can have block on other GPO.
          This user name have read permissions on the gpo?
          What AD you have? 2003?
          MCSE w2k
          MCSA w2k - MCSA w2k MESSAGING
          MCDBA SQL2k

          Comment


          • #6
            i have,

            simple domain, with ads2000, dns is working properly,no gpo is disabled, but still it s not applied.


            Peace be on all of you

            Comment


            • #7
              go to aduc
              right click the domain>properties>group policy tab>properties

              below there are two check boxes to disable user and computer configurations

              be sure that they are not checket
              Good Luck

              Shai

              MCSE 2003+Security;MCSE 2003+Messaging
              HP ASE;HP AIS;HP APS

              So, from me to all of you out there, wherever you are, remember:
              the light at the end of the tunnel may be you. Good Day!

              Comment


              • #8
                Re: group policy not applied,

                Excuse me if this has been answered.

                Are you attempting to apply software publishing policies? Tell me, what type of policies are you applying? Authenticated Users, by default, are granted read and apply to all newly created gpo's. If it's linked to the same OU the user is in ( not the computer, doesn't matter), then the gpo should apply. Try moving the user into the OU you are linking to.

                Comment

                Working...
                X