Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wrong OWA in Active Directory - Help

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wrong OWA in Active Directory - Help

    Hi guys,

    I have a SBS 2008 running Exchange 2007.
    Somehow I ended with an OWA application under the Default Website and the OWA under SBS web application no longer work, cannot access Active Directory Settings error.

    Opened ADSI Edit and check the configuration, and all the Virtual Directories are pointing to SBS Web App except Owa entry is CN= owa (Default Website).
    Which explains why https://localhost/owa cannot find any setting in AD for the app.

    Any ideas on a solution, can I just rename the CN of the exiting owa app??

    I tried recreating the Virtual Directory;
    Remove the default website owa - not error on the powershell.
    Create owa SBS web app - get an error object already exist.
    Remove owa SBS web app - get an error object does not exit

    Any help is appreciated...
    thanks

  • #2
    Since this is SBS, run the Fix My Network Wizard.
    http://sbs.seandaniel.com/2008/10/fi...-sbs-2008.html
    Regards,
    Jeremy

    Network Consultant/Engineer
    Baltimore - Washington area and beyond
    www.gma-cpa.com

    Comment


    • #3
      Thanks Jeremy...I already tried that it didn't fix the issue.

      Comment


      • #4
        OK, then go ahead and run the Setup your Internet address wizard: https://technet.microsoft.com/en-us/...=ws.10%29.aspx

        Regards,
        Jeremy

        Network Consultant/Engineer
        Baltimore - Washington area and beyond
        www.gma-cpa.com

        Comment

        Working...
        X