Announcement

Collapse
No announcement yet.

OU GPO not working.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OU GPO not working.

    Hello,

    In issue is that i have create an OU and create a GPO within that OU but and added some PC to that OU so that my GPO will update my WSUS client. It seem like the GPO is not updating my PC with that OU. May some one please help me out?

  • #2
    Re: OU GPO not working.

    What is the type of the clients? Try to review:

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en


    Regards,

    Yuval
    Best Regards,

    Yuval Sinay

    LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yuval14, Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14

    Comment


    • #3
      Re: OU GPO not working.

      I have follow step-by-step and still the GPO is not updating the clients.

      Comment


      • #4
        Re: OU GPO not working.

        What is the output of gpresult ? Does the new GPO show up in the list of applied GPOs ?
        Guy Teverovsky
        "Smith & Wesson - the original point and click interface"

        Comment


        • #5
          Re: OU GPO not working.

          guyt-

          Thanks again.....I can see that the GPO is applied but the PC nevers install and update my PC. I can see it under my WSUS server...


          Thanks again

          Comment


          • #6
            Re: OU GPO not working.

            Originally posted by newt00
            guyt-

            Thanks again.....I can see that the GPO is applied but the PC nevers install and update my PC. I can see it under my WSUS server...


            Thanks again
            so you say the GPO has been applied to the clients and your WSUS server shows the machines.

            Are you saying you have now applied updates to the the machines and it isn't installing the updates?

            Comment

            Working...
            X