Announcement

Collapse
No announcement yet.

Restore/Replication Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Restore/Replication Issue

    We had restored DC1 from last week data. DC2 is the replication parter of DC1. The replication was in progress, all of a sudden DC2 had some hardware issue which needed some attenation. So we decided to pull the uptodate data from other DC which is DC3, deleted the CO's (connection object) between DC1 and DC2 (both CO's). Now tried to create CO between DC1 and DC3, Even after forcing the replication nothing progrossed/happened between these two why? . After few hours DC2 hardware issue was fixed and replication started to occur between DC1 and DC2 without any CO'c How?

    So my question is why the DC1 and DC3 are not replicated?
    why DC1 and DC2 is alone replicating even after removing the CO's?
    Is there any chance of site-link does magic here? becoz we didnt touch the sitelink...

  • #2
    Re: Restore/Replication Issue

    Hi,
    Tell me whether you have placed all the 3 DC's in the same site or in Different sites.
    Since you have mentioned the site Link in your question.

    Thanks
    -PREM

    Comment


    • #3
      Re: Restore/Replication Issue

      Dc's are in different site

      Comment


      • #4
        Re: Restore/Replication Issue

        Hi,
        Since you have not configured the site link between DC1 and DC3 the intersite replication will not occur.

        Thanks
        -PREM

        Comment


        • #5
          Re: Restore/Replication Issue

          Thanks,
          Fine...I will test it in the lab and post my feedback...

          Comment


          • #6
            Re: Restore/Replication Issue

            Ok and All the best for the same.

            Thanks
            -PREM

            Comment

            Working...
            X