Announcement

Collapse
No announcement yet.

Workstation Frequntley disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed between

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Workstation Frequntley disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed between

    Hi,

    Workstation Frequntley Disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed between workstation & server)

    Network Setup :-

    Server : Windows 2003 SP1 - Active Directory Installed
    Clients : Windows XP SP2

    Problem :-

    Few workstations frequently loose trust relationship with the server, we remove these machine from domain change to workgroup and delete the computer account from the active directory users & computers and rejoin the machine into domain.

    This will fix the issue temp, few days later the same problem happen in the same system, when i check the client system's event logs i found the following event logs.

    Application Log:-

    Source : Usrenv
    Event ID 1053

    System Log :-

    Source : LsaSrv
    Event ID : 40961
    Regards,
    Venkatesan S

  • #2
    Re: Workstation Frequntley disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed bet

    do those Workstations by any chance have Firewall enabled on them?

    Comment


    • #3
      Re: Workstation Frequntley disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed bet

      No, Firewall is disabled in all computers
      Regards,
      Venkatesan S

      Comment


      • #4
        Re: Workstation Frequntley disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed bet

        Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\Secuity Options\

        Domain controller: Refuse machine account password changes
        Domain member: Disable machine account password changes

        What are these set to on the DC and computers having the problem?

        Comment


        • #5
          Re: Workstation Frequntley disconnect from the Domain (Trust Relationshipe failed bet

          Hi,

          The issue seems to be because of Duplicate Computer names in the domain, i have found duplicate hostnames exits for the machines which is having problem. i have renamed those machines and kept under observation.

          I will update the results, Thanks for all for your support
          Regards,
          Venkatesan S

          Comment

          Working...
          X