Announcement

Collapse
No announcement yet.

AutoArchiving not working correctly on Outlook 2000

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AutoArchiving not working correctly on Outlook 2000

    The current user's setup is an XP workstation running Outlook 2000. The server is NT Server running Exchange 5.5

    AutoArchive settings in tools, options, other in Outlook are set to archive every 14 days without prompting.
    The AutoArchive settings in the Inbox properties are set to clean out items older than 3 months, and move old items to a specified folder.

    After archiving the folder according to its AutoArchive settings, most of the old emails are moved to the specified folder. However, there are still at least 10 emails that are definitely over 5 months old that remain in the inbox.

    The same happens when Outlook AutoArchives after the set period of 14 days.

    Please help.

  • #2
    Re: AutoArchiving not working correctly on Outlook 2000

    Yeah..same thing happens to me too but for me not 5 or 6..but hunderds of old mails doesnt get archived, and also I have a PST where I will store all the sent items even that not getting archived, any ideas friends

    Comment


    • #3
      Re: AutoArchiving not working correctly on Outlook 2000

      bump - i'm having the same problem

      Comment


      • #4
        Re: AutoArchiving not working correctly on Outlook 2000

        Was any solution ever found I have run into the same issue.

        Comment

        Working...
        X