No announcement yet.

Outlook 2000 losing emails from the server

  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Outlook 2000 losing emails from the server

    I wonder if anyone can help with this? Recently MS Outlook 2000 has been playing up, by not receiving emails which we know people have sent us. I've always used mailwasher as an interface, and wondered whether this was the cause so removed it. No fix. I now know how to view the email files on the (ntlworld) server and can see them all, but if I then do a send/receive with outlook it tries to download, and may succeed with a few, but usually tends to give up. Sending/receiving again sometimes lets some more through, and sometimes it sends the same message twice. I occassionally get time-out messages too, but I am assuming that shouldn't actually delete the message off the server (until its transferred it to my pc?). My server timeout was set to 1min, and i've upped it to 3mins to see if that makes any difference. And i've now set it so that it doesn't delete from the server, but that doesn't seem to allow it another chance to transfer the files (as though its tried once then gives up)

    I don't have any rules set up, and I have swept for viruses etc with AVG, AdAware, Spybot, younameit. Virginmedia suggested I switch to Outlook Express, and I'm trying that, but I'd like to get to the bottom of it. I can't think of anything else that i may have done. Any help gratefully received. And apologies if I posted this in the wrong place - its all a bit new to me.
    Last edited by Tim Chesher; 16th February 2008, 10:04. Reason: typo (I'm an idiot)