Announcement

Collapse
No announcement yet.

send email problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • send email problem

    I already installed Exch2010 with coexistance with Exch2003.

    Local Outlook client is using Internet Email (pop & smtp) to send and retrieve email. (yeah, u probably asking why not use exchange account)

    I already delete the SMTP Outound at Exch2003 ESM.

    Most of the local Outlook client I have already change the IP address to point to the new Exch 2010. Email can send and out internal & external.

    My problem is:

    1. There are some user (7 users) that if I set smtp address of Outlook to new Exch2010 IP address, it keep prompt for username/password. But most of the Outlook client, i set the IP to new Exch2010, seem fine everything.

    2. Im planning to remove exch2003 but wouldnt it effect the sending outbound email if exch2003 is remove for the rest of the user


  • #2
    Re: send email problem

    seem like i resolved the problem.

    Comment


    • #3
      Re: send email problem

      would you like to tell us how ?
      Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

      Comment


      • #4
        Re: send email problem

        On Server Configuration ->HUB-> receivec connector -> default

        Authentication tab, i select TLS and Basic Authentication..and i works like a charm.

        Comment


        • #5
          Re: send email problem

          if you have port 25 open to the internet, please please double check you're not an open relay
          Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

          Comment


          • #6
            Re: send email problem

            I'm not open relay

            Connecting to 19.5.9.4

            220 exch.pxo.c. Microsoft ESMTP MAIL Service ready at Mon, 9 Dec 2013 21:41:43 +0800 [1342 ms]
            EHLO MXTB-PWS3.mxtoolbox.com
            250-exch.ps.m.y Hello [192.168.100.1]
            250-SIZE
            250-PIPELINING
            250-DSN
            250-ENHANCEDSTATUSCODES
            250-STARTTLS
            250-X-ANONYMOUSTLS
            250-AUTH NTLM LOGIN
            250-X-EXPS GSSAPI NTLM
            250-8BITMIME
            250-BINARYMIME
            250-CHUNKING
            250-XEXCH50
            250-XRDST
            250 XSHADOW [920 ms]
            MAIL FROM: <[email protected]>
            250 2.1.0 Sender OK [905 ms]
            RCPT TO: <[email protected]>
            550 5.7.1 Unable to relay [5897 ms]

            MXTB-PWS3v2 11138ms

            Comment

            Working...
            X