Announcement

Collapse
No announcement yet.

office 365 migration error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • office 365 migration error

    So I've migrated 199 of my 200 objects from an on-premise Exchange 2007(SBS) server.
    The one last mailbox is giving me the irrits. When it moves, it moves very, very slowly. more often than not, it's showing this error.
    THe database is absolutely mounted and online, adn the end-user is actively using her mailbox while this occurs, so there's no issues. It doesn't move any faster overnight when she's not using it.

    my googlefu so far hasn't returned too much - mostly to do with a corrupted store.
    is it possible there's corruption within the store, just on her mailbox ?

    on an interesting note, it says 18GB migrated, but her mailbox is only 8GB..


    Data migrated: 18.76 GB ‎(20,146,910,221 bytes)‎
    Migration rate: 0 B ‎(0 bytes)‎
    Error: MigrationTransientException: Failed to communicate with the mailbox database. -->
    Failed to communicate with the mailbox database. -->
    MapiExceptionMdbOffline: Unable to open message store. ‎(hr=0x80004005, ec=1142)‎
    Diagnostic context:
    Lid: 55847 EMSMDBPOOL.EcPoolSessionDoRpc called [length=132]
    Lid: 43559 EMSMDBPOOL.EcPoolSessionDoRpc returned [ec=0x476][length=186][latency=31]
    Lid: 32881 StoreEc: 0x476 Lid: 50035
    Lid: 64625 StoreEc: 0x476 Lid: 52176 ClientVersion: 15.0.810.5
    Lid: 50032 ServerVersion: 15.0.815.6016
    Lid: 50128
    Lid: 1494 ---- Remote Context Beg ----
    Lid: 46904 StoreEc: 0x476
    Lid: 63456 dwParam: 0x81E0
    Lid: 56872 dwParam: 0xFE
    Lid: 42712 StoreEc: 0x476
    Lid: 35992 StoreEc: 0x476
    Lid: 50784
    Lid: 1750 ---- Remote Context End ----
    Lid: 1494 ---- Remote Context Beg ----
    Lid: 46904 StoreEc: 0x476
    Lid: 63456 dwParam: 0x81E0
    Lid: 56872 dwParam: 0xFE
    Lid: 42712 StoreEc: 0x476
    Lid: 35992 StoreEc: 0x476
    Lid: 50784
    Lid: 1750 ---- Remote Context End ----
    Lid: 50288
    Lid: 23354 StoreEc: 0x476
    Lid: 25913
    Lid: 21817 ROP Failure: 0x476
    Lid: 26297
    Lid: 16585 StoreEc: 0x476
    Lid: 32441
    Lid: 1706 StoreEc: 0x476
    Lid: 24761
    Lid: 20665 StoreEc: 0x476
    Lid: 25785 L
    id: 29881 StoreEc: 0x476
    Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

  • #2
    Re: office 365 migration error

    Maybe you can give this EMS powershell command a try:
    get-mailboxdatabase | clean-mailboxdatabase

    I have used it a few times. Did that while users were logged in they didn't notice anything. The process took less than a minute. It will correct flags on mailboxes that are currently set incorrect.


    \Rems
    Last edited by Rems; 14th November 2013, 18:55.

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    __________________

    ** Remember to give credit where credit's due **
    and leave Reputation Points for meaningful posts

    Comment


    • #3
      Re: office 365 migration error

      thanks, i shall try
      Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

      Comment

      Working...
      X