Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP!!problem in exchange 2013....

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HELP!!problem in exchange 2013....

    Helo ....

    About a week ago I updated the mail server exchange 2013 cu2 update
    And since just three times a day for at least the organization does not receive mail only send
    To that which I am not restart the service MSExchangeTransport service
    No e-mail recive to to the organization only can be send mail
    An examination of the Event Viewer I get the following event 65535:

    The description for Event ID 65535 from source Application cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.
    Has anyone encountered this phenomenon
    If so what can be done
    Many thanks in advance ...
    Waiting for your answer ..

  • #2
    Re: HELP!!problem in exchange 2013....

    Originally posted by avi0610 View Post
    The description for Event ID 65535 from source Application cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.
    Are you viewing the event from a remote machine or are you logged onto the Exchange server viewing the event?
    Regards,
    Jeremy

    Network Consultant/Engineer
    Baltimore - Washington area and beyond
    www.gma-cpa.com

    Comment

    Working...
    X