Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange 2013 can not authenticate pop or imap

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exchange 2013 can not authenticate pop or imap

    This is driving me nuts I have about 4 hrs invested in this. I can not get clients to authenticate on exchange 2013 for imap or pop? SMTP works tried plain text ssl nothing works what can i do to diagnose? This is all the log shows. I've tried multiple users PW is correct cause I can login OWA

    2013-06-11T16:41:28.379Z,000000000000000F,1,ip:995,7:57756 ,,1,5,15,auth,,R=ok
    2013-06-11T16:41:28.405Z,000000000000000F,2,ip:995,:57756, ,1,18,5,user,contesto\ryan,R=ok
    2013-06-11T16:41:28.495Z,000000000000000F,3,ip:995,7:57756 ,,63,10,56,pass,*****,"R=""-ERR Logon failure: unknown user name or bad password."";Msg=""User:ryan fitzpatrick:cbbf27e4-af02-4198-afed-8483ba8d3172:Mailbox Database 1166023827:exch10.url.com;Proxy:exch10.url.com:995 5:SSL;NotAuthenticated"""
    2013-06-11T16:41:28.522Z,000000000000000F,4,ip8:995,7:5775 6,,0,0,0,CloseSession,,
    C:\Windows\system32>Get-PopSettings | fl


    RunspaceId : 6e74527f-f83a-4a1e-a133-4ecd6a6b45fd
    Name : 1
    ProtocolName : POP3
    MaxCommandSize : 512
    MessageRetrievalSortOrder : Ascending
    UnencryptedOrTLSBindings : {0.0.0.0:110, [::]:110}
    SSLBindings : {[::]:995, 0.0.0.0:995}
    InternalConnectionSettings : {exch10.urlcom:995:SSL, exch10.url.com:110:TLS}
    ExternalConnectionSettings : {mail.url.com:995:SSL}
    X509CertificateName : mail.url.com
    Banner : The Microsoft Exchange POP3 service is ready.
    LoginType : PlainTextAuthentication
    AuthenticatedConnectionTimeout : 00:35:00
    PreAuthenticatedConnectionTimeout : 00:01:00
    MaxConnections : 2147483647
    MaxConnectionFromSingleIP : 2147483647
    MaxConnectionsPerUser : 16
    MessageRetrievalMimeFormat : BestBodyFormat
    ProxyTargetPort : 9955
    CalendarItemRetrievalOption : iCalendar
    OwaServerUrl :
    EnableExactRFC822Size : False
    LiveIdBasicAuthReplacement : False
    SuppressReadReceipt : False
    ProtocolLogEnabled : True
    EnforceCertificateErrors : False
    LogFileLocation : C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V15\Logging\Pop3
    LogFileRollOverSettings : Daily
    LogPerFileSizeQuota : 0 B (0 bytes)
    ExtendedProtectionPolicy : None
    EnableGSSAPIAndNTLMAuth : True
    Server : EXCH10
    AdminDisplayName :
    ExchangeVersion : 0.10 (14.0.100.0)
    DistinguishedName : CN=1,CN=POP3,CN=Protocols,CN=EXCH10,CN=Servers,CN= Exchange Administrative Group
    (FYDIBOHF23SPDLT),CN=Administrative Groups,CN=First Organization,CN=Microsoft
    Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=url,DC=co m
    Identity : EXCH10\1
    Guid : 4788203c-a6d8-4e27-958d-5fbbc8912679
    ObjectCategory : url.com/Configuration/Schema/ms-Exch-Protocol-Cfg-POP-Server
    ObjectClass : {top, protocolCfg, protocolCfgPOP, protocolCfgPOPServer}
    WhenChanged : 6/11/2013 12:58:14 PM
    WhenCreated : 4/13/2013 5:52:25 PM
    WhenChangedUTC : 6/11/2013 4:58:14 PM
    WhenCreatedUTC : 4/13/2013 9:52:25 PM
    OrganizationId :
    OriginatingServer : exch10.url.com
    IsValid : True
    ObjectState : Unchanged
    Last edited by freshfitz; 11th June 2013, 18:09.
Working...
X