Announcement

Collapse
No announcement yet.

send-as stuck in out-box ?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • send-as stuck in out-box ?

    I think i'm having some dumb days.
    I have an SBS11/EX10 system, with outlook 2010.
    the user in question has full access and send-as access to the second mailbox.

    when i try and send an emai lfrom the second account (by clicking new, then changing "from" to the other account" it just gets stuck in the outbox..

    do i need send-on-behalf as well ?
    Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

  • #2
    Re: send-as stuck in out-box ?

    try setting cached exchange mode if its not set to that already.
    Please remember to award reputation points if you have received good advice.
    I do tend to think 'outside the box' so others may not always share the same views.

    MCITP -W7,
    MCSA+Messaging, CCENT, ICND2 slowly getting around to.

    Comment


    • #3
      Re: send-as stuck in out-box ?

      You shouldn't need that.

      If cached mode is on try turning it off then delete any OST files.

      I've had issues, granted on 2003, where the OST file would cause issues with sending regardless of where you were sending from.

      Comment


      • #4
        Re: send-as stuck in out-box ?

        will check for OST files tomorrow..
        Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

        Comment

        Working...
        X