Announcement

Collapse
No announcement yet.

Outlook Anywhere unable to get pass the user credential prompt ?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Outlook Anywhere unable to get pass the user credential prompt ?

    Hi Everyone,

    I'm trying to publish my Exchange Server 2007 SP1 Outlook Anywhere feature, but how come I can only reach the stage where my Outlook client get prompted for credentials and can never login ?

    I've made sure that the url in https is the same as my Activesync as well since we are already opening port 443 and SSL - SAN certificate already got:
    mailsync.domain.com
    autodiscover.domain.com

    and here's the update after running the test-outlookwebservices on my CAS server, I don't know why it gets error HTTP 500 even on my browser using https as well ?

    Code:
    Id        Type Message                                                       
      --        ---- -------                                                       
    1003 Information About to test AutoDiscover with the e-mail address [email protected]                                                    
    1007 Information Testing server Excas02-VM.domainad.com with the published name https://Excas02-vm.domainad.com/EWS/Exchange.asmx & .      
    1019 Information Found a valid AutoDiscover service connection point. The AutoDiscover URL on this object is https://Excas02-VM.domainad.com/Autodiscover/Autodiscover.xml.                               
    1006 Information The Autodiscover service was contacted at https://Excas02-VM.domainad.com/Autodiscover/Autodiscover.xml.                   
    1016     Success [EXCH]-Successfully contacted the AS service at https://Excas02-vm.domainad.com/EWS/Exchange.asmx. The elapsed time was 46 milliseconds.                                                 
    1015     Success [EXCH]-Successfully contacted the OAB service at https://Excas02-vm.domainad.com/EWS/Exchange.asmx. The elapsed time was 0 milliseconds.                                                 
    1014     Success [EXCH]-Successfully contacted the UM service at https://Excas02-vm.domainad.com/UnifiedMessaging/Service.asmx. The elapsed time was 0 milliseconds.                                      
    1016 Information [EXPR]-The AS is not configured for this user.                
    1015 Information [EXPR]-The OAB is not configured for this user.               
    1014 Information [EXPR]-The UM is not configured for this user.                
    1013       Error When contacting https://mailsync.domain.com/Rpc received the error The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.                                                   
    1017       Error [EXPR]-Error when contacting the RPC/HTTP service at https://mailsync.domain.com/Rpc. The elapsed time was 31 milliseconds.                                                            
    1006     Success The Autodiscover service was tested successfully.             
    1021 Information The following web services generated errors.                  
                         Contacting server in EXPR                                 
                     Please use the prior output to diagnose and correct the errors
    is it supposed to be happening ?

    Any help please ?

    Thanks
    Last edited by Albertwt; 25th February 2011, 00:28.

  • #2
    Re: Outlook Anywhere unable to get pass the user credential prompt ?

    if the computer has never been joined to the domain use the following format domain\user
    "...if I turn out to be particularly clear, you've probably misunderstood what I've said” - Alan Greenspan

    Comment


    • #3
      Re: Outlook Anywhere unable to get pass the user credential prompt ?

      Originally posted by Lior_S View Post
      if the computer has never been joined to the domain use the following format domain\user
      oh, yes I did that already, then I get this error from my browser if i go to the activesync.domain.com/rpc:

      Technical Information (for support personnel)

      Error Code: 403 Forbidden. The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). Contact the server administrator. (12202)

      Comment

      Working...
      X