Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mailbox not connected after moving it from EX 2007 to EX 2010

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mailbox not connected after moving it from EX 2007 to EX 2010

    Dear all

    I have moved some users's from exchange server 2007 to 2010 ( local move )
    all users's are good and connected to outlook , owa , Android Mail App ...

    but one account has issue with MS Outlook ( Disconnected status ) , test it from 3 PC's
    and with OWA show ((The item can't be opened because it's become corrupted))


    so

    I moved it back from exchange server 2010 to 2007 ( local move )
    the mailbox connected to MS outlook , and opened with OWA
    Last edited by Hani Alhabshi; 2nd September 2018, 08:51.

  • #2
    Test With https://testconnectivity.microsoft.com show this error
    Attempting to perform referral for user /o=dmain /ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=abc on server mail.domain.com
    An error occurred while trying to get the address book server.

    Comment


    • #4
      You can try this method:
      1. Log-on to OWA
      2. Disable junk email filtering, save changes
      3. Then again enable junk email filtering and save the changes
      It might be that the junk filtering is causing the error because the same happened with me. Hope it helps.

      Comment


      • #5
        I have backup mailbox to PST
        then create new mailbox and connect it to the account
        after that i did restore from PST to OST

        the account works now with both Ex2007 & Ex2010

        Comment

        Working...
        X