Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wrong OWA logon form

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wrong OWA logon form

    hey guys
    running SBS 2008 and exchange 2007.
    In exchange console, owa SBS web app is configured for Form auth method however when I access the owa web https://localhost/owa I get the windows login dialoG box and not the owa form screen.
    IIS Settings:
    SBS Web app - SSL required - Auth = Windows
    OWA SSL Required - Auth = Windows
    How can I set it to get the form instead?

    thanks in advance

  • #2
    Run the fix my network wizard in the SBS console. That should correct everything for you.

    Simon.
    --
    Simon Butler
    Exchange MVP

    Blog: http://blog.sembee.co.uk/
    More Exchange Content: http://exchange.sembee.info/
    Exchange Resources List: http://exbpa.com/
    In the UK? Hire me: http://www.sembee.co.uk/

    Sembee is a registered trademark, used here with permission.

    Comment


    • #3
      Tried it, no change still got the dialog box instead of the form.

      thanks

      Comment


      • #4
        Did you also try running the Setup your Internet address wizard as I suggested here? https://www.petri.com/forums/forum/m...directory-help

        This is an SBS server so the wizards are what you need to use.
        Regards,
        Jeremy

        Network Consultant/Engineer
        Baltimore - Washington area and beyond
        www.gma-cpa.com

        Comment

        Working...
        X