Announcement

Collapse
No announcement yet.

Send As permission not staying applied...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Send As permission not staying applied...

    Having an issues getting the send as permission to say applied to a shared mailbox. When I give a group the Send As permission and click Manage it gets Successfully applied. I can confirm this by right clicking on the mailbox again and selecting "Manage the send as permission" and can see the group is currently currently listed.

    But if I come back later in say 30 - 45 minutes and check again, the group is no longer listed?

  • #2
    Re: Send As permission not staying applied...

    See here:

    http://support.microsoft.com/kb/907434

    Comment


    • #3
      Re: Send As permission not staying applied...

      The group I was giving access was a Domain local group? The KB suggests this issues is for protected groups?

      Comment


      • #4
        Re: Send As permission not staying applied...

        Anyone else?

        Comment


        • #5
          Re: Send As permission not staying applied...

          Is the shared mailbox a member of a protected group?
          cheers
          Andy

          Please read this before you post:


          Quis custodiet ipsos custodes?

          Comment


          • #6
            Re: Send As permission not staying applied...

            Originally posted by AndyJG247 View Post
            Is the shared mailbox a member of a protected group?
            The only group it is a member of is the Domain Users group
            Last edited by benblank04; 2nd April 2009, 14:45.

            Comment


            • #7
              Re: Send As permission not staying applied...

              If you grant additional rights as well as 'send as' do they also disappear?
              cheers
              Andy

              Please read this before you post:


              Quis custodiet ipsos custodes?

              Comment


              • #8
                Re: Send As permission not staying applied...

                Originally posted by AndyJG247 View Post
                If you grant additional rights as well as 'send as' do they also disappear?
                The group also has the 'Full Access Permission'

                Comment


                • #9
                  Re: Send As permission not staying applied...

                  That might be the problem. Grant them Send As permission only and see if that fixes it.

                  http://support.microsoft.com/kb/895949

                  Comment


                  • #10
                    Re: Send As permission not staying applied...

                    Remove "Domain Power users" from the member of

                    Comment

                    Working...
                    X