Announcement

Collapse
No announcement yet.

troubleshooting OWA login

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • troubleshooting OWA login

    I have a one week old installation of Exchange 2007 (single server) on a Server 2008 member server of a 2003 Domain. I added some new users yesterday creating new AD accounts and mailboxes. Today one of them reported that he cannot connect using OWA. I tried to connect outside the network and I enter his username and password and the login page simply repaints and only the URL changes to this: https://mail.company.com/owa/auth/lo...y.com%2fowa%2f I tried logging in using two different test accounts and am able to login and called another user and they are able to login. I also tried two different browsers on two different computers and I still could not login to his account. I reset his password twice and there is no difference. I have been searching and can't find anything that describes this problem. I looked through the event logs and nothing pops out. Any suggestions on troubleshooting this appreciated.

  • #2
    Re: troubleshooting OWA login

    Try using the Shell command
    set-casmailbox -identity problemmailbox
    for the mailboxes that are not working

    Comment


    • #3
      Re: troubleshooting OWA login

      I found the problem. Turns out that someone had put a restriction on this user so they could only log into their own machine. I don't typically do that and usually never run into that. I removed the restriction and he was able to login to OWA.

      Comment

      Working...
      X