Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange Server 2007 Virtual Directory Error on IIS 7.0

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exchange Server 2007 Virtual Directory Error on IIS 7.0

    Hi.

    I installed exchange 2007 on windows 2008. First time, running OWA on Default Wab Site. However next time stop OWA and Virtual Directory (Owa,Exchage,Exadmin,Exchweb,Public) this virtual directory when click, I see error.

    Errors fallowing;

    "could not find a part of the path '\\.\BackofficeStorage"

    "could not find a part of the path '\\.\BackofficeStorage\domainname\MBX"

    "could not find a part of the path '\\.\BackofficeStorage\domainname\Public"

    I remove IIS and install IIS, but i see same error.

    I remove Exchange 2007 and install Exchange 2007, but i see same error.

    Help me please. Thanks

  • #2
    Re: Exchange Server 2007 Virtual Directory Error on IIS 7.0

    Do you have any Exchange 2003 servers? Those are virtual directories for Exchange 2003 support.

    Simon.
    --
    Simon Butler
    Exchange MVP

    Blog: http://blog.sembee.co.uk/
    More Exchange Content: http://exchange.sembee.info/
    Exchange Resources List: http://exbpa.com/
    In the UK? Hire me: http://www.sembee.co.uk/

    Sembee is a registered trademark, used here with permission.

    Comment


    • #3
      Re: Exchange Server 2007 Virtual Directory Error on IIS 7.0

      this directory, first time running exchange 2007.

      Comment

      Working...
      X