Announcement

Collapse
No announcement yet.

Outlook 2003 and Exchange 2007 issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Outlook 2003 and Exchange 2007 issue

    Hello,
    Email addresses are not displayed correctly in GAL when Outlook 2003 sp3 is connected to Exchange 2007. If I use Outlook 2007 is OK. See the attachments for more details.
    Thanks for any help.
    Attached Files
    Regards,
    Csaba Papp
    MCSA+messaging, MCSE, CCNA
    ...............................
    Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate
    .................................

  • #2
    Re: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue

    Are you using Outlook 2003 with cache mode?
    Is this problem accrue on every Outlook 2003 profile / user / computer?
    CNE 5, CCA, MCSE NT4.0-2003, MCSE 2003 messaging, Exchange Server MVP.
    Tzahi Kolber - IT Supervisor
    Polycom Israel.

    Comment


    • #3
      Re: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue

      The problem is encountered by all Outlook 2003 users, no mater in witch mode they have configured the profile.
      The organization contains both Exchange 2003 and Exchange 2007, but I tested and the situation is the same in a pure Exchange 2007 environment also.
      Regards,
      Csaba Papp
      MCSA+messaging, MCSE, CCNA
      ...............................
      Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate
      .................................

      Comment


      • #4
        Re: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue

        Did you try running EXBPA on the Exch2k3 / Exch2k7?
        CNE 5, CCA, MCSE NT4.0-2003, MCSE 2003 messaging, Exchange Server MVP.
        Tzahi Kolber - IT Supervisor
        Polycom Israel.

        Comment

        Working...
        X