Announcement

Collapse
No announcement yet.

OWA issue - user's credentials required twice

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OWA issue - user's credentials required twice

    Hi guys,
    Just wondering if somebody can help. The layout is the following -
    Exchange 2007 behind ISA 2006. Form based authentication is enabled for OWA.
    OWA published on the ISA 2006 according to all recommendations. User from the Internet can access his mail box using OWA (IE7). The problem is that the user need to enter credentials twice - the first time nothing happens - after providing the domain\UserID and respective password and hitting Enter - the users gets the same screen after something like reflesh process. However, when he does the same thing second time he gets to the mailbox without problems. It is always the same for all users - successful login on the second attempt. How to fix it? Please help.
    Thank you so much!

  • #2
    Re: OWA issue - user's credentials required twice

    Are you using ISA's Form Based Authentication and also have FBA enabled on OWA ?
    Guy Teverovsky
    "Smith & Wesson - the original point and click interface"

    Comment


    • #3
      Re: OWA issue - user's credentials required twice

      Thank you so much for replying - yes, it looks like it is the case.
      Any ideas how to fix it?
      Thank you.

      Comment


      • #4
        Re: OWA issue - user's credentials required twice

        Did you tried to use:

        http://www.msexchange.org/tutorials/...rver-2006.html

        ?
        Best Regards,

        Yuval Sinay

        LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yuval14, Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14

        Comment

        Working...
        X