Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange 2003 OWA isue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exchange 2003 OWA isue

    Hello guys,
    I am currently facing with strange OWA issue.
    Exchange server configured on SBS 2003. Windows 2003 and Exchange 2003 have the latest SPs and updates.
    Connecting to OWA (https://mail.clientdomain.com/exchange) the form based authentication page is opened, the user provides its credential and he get a strange web page (see my attachment).
    The IT guy, who administers this server, installed and configured SQL 2000 on this SBS before the issue started.
    I rebuilt OWA, restored IIS metabase but the result is the same.
    Does somebody have a good point?
    Thanks.
    Attached Files
    Last edited by netxt; 4th May 2006, 18:36.
    Regards,
    Csaba Papp
    MCSA+messaging, MCSE, CCNA
    ...............................
    Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate
    .................................

  • #2
    Re: Exchange 2003 OWA isue

    First, did you use the SBS Internet Connection wizard the settings?
    Also, did you checked if the sys admin change the regional settings and if this problem occur to all the users?
    Did you tried just to reboot the server and find errors in the event log?
    Did the SQL 2000 installation includes Nortifications/Reports service + installation of SP4?
    Best Regards,

    Yuval Sinay

    LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yuval14, Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14

    Comment


    • #3
      Re: Exchange 2003 OWA isue

      yuval14,

      Why is the Internet connection wizard relevant? Excepting the OWA issue the messaging system is working fine.
      the regional settings was not changed.
      The event log dosn't contains exchange related errors.
      I think the SQL has SP 4.
      Regards,
      Csaba Papp
      MCSA+messaging, MCSE, CCNA
      ...............................
      Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate
      .................................

      Comment


      • #4
        Re: Exchange 2003 OWA isue

        Any change to the server for regular tasks should be done by using SBS wizards.
        Also, did you apply Exchange 2003 SP1 and then Exchange 2003 SP2?
        (If not, this may create this problem) - The Program Files\Exchsrvr\exchweb
        may contain some files that didnt update from SP2 (SP2 doesnt upgrade
        some file so you will need to apply SP1, and then SP2 or backup Program
        Files\Exchsrvr\exchweb and overwrite it with fiels from Exchange 2003 SP2
        server that was upgrade to SP1->SP2).

        http://support.microsoft.com/?kbid=280823
        Best Regards,

        Yuval Sinay

        LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yuval14, Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14

        Comment


        • #5
          Re: Exchange 2003 OWA isue

          Have you installed lately KB888619 update ?
          http://groups.google.com/group/micro...2&rnum=3&hl=en
          Guy Teverovsky
          "Smith & Wesson - the original point and click interface"

          Comment


          • #6
            Re: Exchange 2003 OWA isue

            By the time, the guy who asked my help restored the latest full backup and solved this issue.
            Good for him. (I would prefer to wait and find out what exactly happend and caused the OWA error. )
            Guys, thank you for your advices.
            Regards,
            Csaba Papp
            MCSA+messaging, MCSE, CCNA
            ...............................
            Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate
            .................................

            Comment

            Working...
            X