Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange 2003 sp2 and front-end OWA

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exchange 2003 sp2 and front-end OWA

    Ok people here is my problem. I reciently just upgraded our main Exchange 2003 server to SP2 before I could upgrade the Front-End OWA. When I try and upgrade the Front-end server I get an error message telling me to look in my temp folder and check over the errors. I have talked to server other people and they had advised me to uncheck the OWA Front-end Server and try the upgraded again. I followed this process and still get an error message. This is the following error message I get when I try upgrading the front-end OWA server:
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: GetGlobalCustomProperty(B51015E7-26A5-4c8f-B871-26ABA9BEFB65)
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: LoadSetupDatabase()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: IsRunningUnattended
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: AddGlobalCustomProperty
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: IsRunningUnattended
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadHelpManager()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: ISetupManager::LoadCommandLineMgr() completed
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: ISetupManager::LoadSetupLog() completed
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: ISetupManager::RunIntro() starting
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadDependencyMgr()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadCDInfoMgr()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: GetCustomProperties()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: get_CustomProperties()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadTemplMgr()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadDiskInfoMgr()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadUIManager()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in RegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: GetGlobalCustomProperty({0DC70217-9545-11D2-ACD4-00C04F8EEBA1})
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: IsRunningUnattended
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: GetGlobalCustomProperty({AA62DF98-3F2C-11D3-887B-00C04F8ECDD6})
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadAccountManager()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:11] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadValidationManager()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadDependencyManagerUI()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadServerGroupManager()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadChangeFolder()
    [01/12/06,08:44:12] Setup.exe: in InternalRegisterSetupService()
    [01/12/06,08:47:02] Microsoft Search: Initialize, Search version '9.107.8320' installed.
    [01/12/06,08:47:02] setup.exe: ***ERRORLOG EVENT*** : ModuleID not found in map in GetSetupComponentByModuleID() -- [{DA943894-7A14-4FFF-BBDC-C004FAE2310B}]
    [01/12/06,08:47:02] setup.exe: ***ERRORLOG EVENT*** : ModuleID not found in map in GetSetupComponentByModuleID() -- [{94B7AD3E-0B63-42AC-A542-082ED1F78787}]
    [01/12/06,08:47:02] setup.exe: ***ERRORLOG EVENT*** : ModuleID not found in map in GetSetupComponentByModuleID() -- [{ECD1A63D-DBAF-442C-BF46-904364A96B00}]
    [01/12/06,08:47:02] Setup.exe: inside ISetupManager::LoadActionOverrides()
    [01/12/06,08:47:02] setup.exe: ***ERRORLOG EVENT*** : Run() : RunLoadSetup(), an exception has occured.
    [01/12/06,08:47:02] Setup.exe: IsRunningUnattended
    [01/12/06,08:49:28] Setup.exe: RunUnLoadSetup()
    [01/12/06,08:49:28] Setup.exe: UnloadSuiteComponents()

    Can anyone help me in upgraded my Front-End OWA server to SP2? Plus also now that the main exchange server has sp2 installed the OWA does not function properly when users access there email via the web the only way they can view there email is to use the basic option. If they use premium it doesnt load correctly and locks up.

  • #2
    Re: Exchange 2003 sp2 and front-end OWA

    Try uninstalling exchange and reinstall, install sp2, and then change the role to frontend.
    Last edited by fourdoor455; 13th January 2006, 23:49.

    Comment


    • #3
      Re: Exchange 2003 sp2 and front-end OWA

      I had a similar issue with my previous employer and this information helped me. I wish I had this information before we tried reinstalling the front end server.

      http://www.thetechgrill.com:85/cgi-b...10/s-new/#num1

      Comment

      Working...
      X