Announcement

Collapse
No announcement yet.

OWA not working in IE but works in Firefox

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OWA not working in IE but works in Firefox

    We are running Exchange 2003 on a back and front end server for OWA. A few weeks ago users where unable to access the OWA using any version of IE, firefox still works both internally and externally.

    IE - Internal does not work, external does not work. It works on both the back and front end servers when logged onto them.

    Firefox - Internal works, external works.

    Any ideas?

  • #2
    Re: OWA not working in IE but works in Firefox

    What IE zone is OWA in? (has this been changed via group policy or anything)
    While we are at it, have a good look at all Group Policies affecting clients as clearly the server is OK
    Tom Jones
    MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
    PhD, MSc, FIAP, MIITT
    IT Trainer / Consultant
    Ossian Ltd
    Scotland

    ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

    Comment


    • #3
      Re: OWA not working in IE but works in Firefox

      Even if I add the site to a trusted zone in IE 8 it still displays
      Internet Explorer cannot display the webpage

      Nothing has been changed as far as I'm aware.
      Last edited by vunsev; 2nd January 2013, 12:43.

      Comment


      • #4
        Re: OWA not working in IE but works in Firefox

        Run a RSoP to check further
        What IE version?
        Can you confirm same version of IE works fine on the server?

        Anything in the IIS logs on the server?
        Tom Jones
        MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
        PhD, MSc, FIAP, MIITT
        IT Trainer / Consultant
        Ossian Ltd
        Scotland

        ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

        Comment


        • #5
          Re: OWA not working in IE but works in Firefox

          This is on every computer internal and external running IE, I don't think an RSOP will produce anything.

          IE Versions 8 and 9.

          IE 8 works fine on the servers.

          IIS logs - What should I be looking for?

          I have iPhones and android devices using the front end succesfully.

          Comment

          Working...
          X