Announcement

Collapse
No announcement yet.

OWA Exchange 2000 HTTP error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OWA Exchange 2000 HTTP error

    Hi all
    I have just taken over a network and have replaced the exchange server but I cannot get OWA to work. I get the error message HTTP 1.0/ 503 Service not available

    The system was set up like this:
    1 DC that also ran ISA and Exchange (not a SBS server)

    I have installed a new exchange server and disabled the exchange services on the old server. Mail is flowing fine, at least I got that bit right!

    Then I published OWA by creating a destination set in ISA and following the normal procedures set out on this site.

    OWA was set up on the old server but Im not sure how cause there was nothing in ISA for it and I dont know where else to look for any old references to the old server.

    Any help will be gratefully received

    Thanks

    Mark

  • #2
    Re: OWA Exchange 2000 HTTP error

    mwelf1,


    Not sure what ISA version you have 2000 or 2004 but check this website out and this should help out.

    http://www.msexchange.org/tutorials/...2003part1.html (ISA 2000)

    (ISA 2004) http://www.isaserver.org/tutorials/2004owafba.html

    HTH
    gaaq

    Comment


    • #3
      Re: OWA Exchange 2000 HTTP error

      To start with cut ISA out of the equation.

      Can you get to OWA from an internal client going directly to the exchange server http://exchserver/exchange ?

      If you can then you have set something up wrong in ISA. Revisit Daniels tutorials and double check everything.

      topper.
      * Shamelessly mentioning "Don't forget to add reputation!"

      Comment

      Working...
      X