Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

    Hello Forum,

    Don΄t see attachments in Mobile Devices with Exchange Active Sync

  • #2
    Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

    Originally posted by martinhdz60 View Post
    Hello Forum,

    Don΄t see attachments in Mobile Devices with Exchange Active Sync
    IS there active sync policy? what version of exchange?

    Comment


    • #3
      Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

      And what sort of "mobile device"?
      Tom Jones
      MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
      PhD, MSc, FIAP, MIITT
      IT Trainer / Consultant
      Ossian Ltd
      Scotland

      ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

      Comment


      • #4
        Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

        Iphone, samsung, ipad, any devices

        Thanks ...

        Comment


        • #5
          Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

          ok.
          what have you done about the issue so far?
          Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point https://www.petri.com/forums/core/im.../icon_beer.gif

          Comment


          • #6
            Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

            new mailbox en new Store
            verify the authenticated in the protocols OMA, Microsoft Server - ActiveSync
            Restart Front-End, and Backend servers
            Confirm the service the Microsoft Exchange .... is running
            Confirm Certificate en Mobile y Servers ( backend and Front - end ) is fine
            Directory of OMA the BackEnd is :
            ExchangeVDir
            /exchange-oma

            I don't what happen ... just the attachment not working....

            When the mail has an attachment does not show the body of the message

            Comment


            • #7
              Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

              Is Exchange fully SP'd and patched?
              What sort of certificate are you using?
              Is OWA showing attachments OK?
              Have you tried www.testexchangeconnectivity.com?
              Tom Jones
              MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
              PhD, MSc, FIAP, MIITT
              IT Trainer / Consultant
              Ossian Ltd
              Scotland

              ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

              Comment


              • #8
                Re: Exchange 2003 – Mobile not displaying attachment

                Which devices specifically are not receiving the emails?
                Are they connected to Exchange?

                what kind of attachments?

                Comment

                Working...
                X