Announcement

Collapse
No announcement yet.

JPG not showing in Forwarded Mail

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: JPG not showing in Forwarded Mail

    I tried to change browser settings as well but same Problem !

    is this problem regarding MIME Control...?

    Comment


    • #17
      Re: JPG not showing in Forwarded Mail

      hi Swapneel,
      Can you confirm me the questioned jpg is in email signature ?

      Comment


      • #18
        Re: JPG not showing in Forwarded Mail

        No its not about JPG signature any it accrues if any user receives a jpg (small size which we can normally see in mail no need to open attachment)

        or any of the user who paste the excel columns in mail... OWA considered this as JPG !!!

        Comment


        • #19
          Re: JPG not showing in Forwarded Mail

          @swapneel
          Can you review all the questions asked in this thread and make sure you have answered them all in detail

          Excel should paste in as HTML so if OWA thinks it is a jpg, you have something very wrong!
          Tom Jones
          MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
          PhD, MSc, FIAP, MIITT
          IT Trainer / Consultant
          Ossian Ltd
          Scotland

          ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

          Comment


          • #20
            Re: JPG not showing in Forwarded Mail

            Originally posted by swapneel View Post
            Hi,

            We are using MS-Exchange 2003.

            Our User using mail via web access only. Whenever we received any mail with containing JPG file it Shows in mail; when we forward this mail to anyone in our group it blocks the JPG file and shows CROSS marks on files.

            Are you using GFI mail essentials?

            Update us.

            Thank you

            Comment


            • #21
              Re: JPG not showing in Forwarded Mail

              If sender is not member of you domain , then add sender in your safe sender list
              Also from menu Tools then in Options , select Security Tab then Download Pictures Section then Change Automatic Download Settings Button and Permit downloads from safe senders
              Keep me posted with your findings

              Comment


              • #22
                Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                Are you using GFI mail essentials?
                No we are not using this.

                Comment


                • #23
                  Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                  See Post #19
                  Tom Jones
                  MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
                  PhD, MSc, FIAP, MIITT
                  IT Trainer / Consultant
                  Ossian Ltd
                  Scotland

                  ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

                  Comment


                  • #24
                    Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                    Originally posted by ahmer_sahab View Post
                    If sender is not member of you domain , then add sender in your safe sender list
                    Also from menu Tools then in Options , select Security Tab then Download Pictures Section then Change Automatic Download Settings Button and Permit downloads from safe senders
                    Keep me posted with your findings

                    Ahmer ,

                    it means tools>Internet Option> found Security Tab in custom setting not found related to pictures

                    Please verify and suggest.. all users from domain.

                    Comment


                    • #25
                      Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                      Originally posted by Ossian View Post
                      See Post #19
                      yes its clear for me... wont be happen.

                      In a days I have tried to send some greetings to sender after Clicking on forward this mail... when I Scroll down the Image of greeting shows X red mark

                      Not using any firewall it appears with all of users from any of the system. !

                      Comment


                      • #26
                        Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                        Which version of outlook you using 2003/2007/2010 ??

                        Comment


                        • #27
                          Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                          Microsoft Exchange 2003

                          Comment


                          • #28
                            Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                            And what version of OUTLOOK? (please actually READ the questions you are asked )
                            Tom Jones
                            MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
                            PhD, MSc, FIAP, MIITT
                            IT Trainer / Consultant
                            Ossian Ltd
                            Scotland

                            ** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **

                            Comment


                            • #29
                              Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                              I already Explained like we are Using Exchnage 2003 with OWA option only... all of our users using through same.

                              No one is using outlook Express or MS-outlook.
                              Last edited by swapneel; 9th April 2012, 06:05. Reason: Spelling

                              Comment


                              • #30
                                Re: JPG not showing in Forwarded Mail

                                What browser are you using???

                                Are there any GPO's that affect you zones in place???

                                Have you reset all your zones to default???

                                I have tested on my system and i have at least 1 message where the same thing happens but all others with images are fine.

                                Comment

                                Working...
                                X